Vliegtuigen en busreizen zonder reisvergunning

zonder reisvergunning niet kunnen vliegen en busvervoer
zonder reisvergunning niet kunnen vliegen en busvervoer

Het ministerie van Binnenlandse Zaken heeft in het kader van de "Coronavirus-maatregelen" een nieuwe circulaire naar de 81 provinciale gouverneurs gezonden over "vliegtuig / bus" -vluchten. Passagiers kunnen daarom niet reizen zonder een "Travel Permit Certificate" vanaf 06:00 uur op vluchten die door de luchtvaartmaatschappij moeten worden geregeld.

Volgens deze circulaire;
• Passagiers kunnen morgen vanaf 06 uur niet meer reizen zonder reisvergunning op door de luchtvaartmaatschappij georganiseerde vluchten.
• Het is essentieel voor alle burgers om in de stad te blijven waar ze zich bevinden, maar degenen die door de beslissing van een arts worden verwezen vanwege hun behandelingsbehoeften, wiens eerstegraads familieleden zijn overleden of een ernstige ziekte hebben, vooral degenen die in de afgelopen vijftien dagen zijn aangekomen en die geen verblijfplaats hebben, kunnen een reisvergunning krijgen bij de Travel Permit Board. zal trouwens kunnen reizen.
• Degenen die vanuit relevante professionele kamers certificeren dat basale menselijke behoeften zijn opgenomen in de productie- en inkoopprocessen, beperkt tot luchtvervoer, zullen intercity kunnen reizen indien dit door de reisvergunningsborden passend wordt geacht.
• Er zullen geen beperkingen zijn op het reizen van hoge ambtenaren en degenen die openbare dienst uitoefenen, wier diensten nodig zijn.
• Travel Permit Boards, bestaande uit vertegenwoordigers van Turkish Airlines, de politie en de luchthavenexploitant, zullen worden opgericht onder voorzitterschap van de administratieve hoofden van de luchthaven op de luchthavens waar de vluchten doorgaan.
• De gevestigde besturen zullen vanaf 28.03.2020 om 20 uur reisvergunningen afgeven voor burgers die aan de gestelde voorwaarden voldoen.
• Het benodigde systeem zal onmiddellijk worden opgezet door de afdeling Informatietechnologie van ons Ministerie om de afgegeven reisvergunningen elektronisch te delen met Turkish Airlines.
• 199 Callcenter en de voorzorgsmaatregelen die gouverneurs en districtsgouverneurs nodig hebben om te voldoen aan de reisvergunningsaanvragen van de aanvraagbalies totdat het e-aanvraagsysteem van ons ministerie operationeel wordt. zal onmiddellijk worden genomen.
• Door de Algemene Directie Bevolking en Burgerschap zal ervoor worden gezorgd dat aan voldoende oproepontvangers meer dan 199 oproepnummers worden toegewezen om snel verzoeken te ontvangen en te beantwoorden.
In de circulaire is het belangrijkste kenmerk van de Coronavirus (Covid-19) -epidemie, die de hele aarde treft, fysiek contact, luchtwegen, enz. Benadrukt werd dat het zeer snel werd overgedragen en dat het aantal besmette mensen zeer snel toenam.
In de circulaire, waarin werd benadrukt dat de meest effectieve manier om de verspreiding van deze epidemie te voorkomen is om de sociale mobiliteit en het menselijk contact te verminderen en om absoluut isolement te verzekeren, wordt gesteld dat de verspreiding van het virus anders het aantal gevallen en de noodzaak van behandeling vergroot, wat leidt tot een ernstige verslechtering van de volksgezondheid en de openbare orde. .
Circular; Er werd gesteld dat door de aanbevelingen van het Ministerie van Volksgezondheid en Wetenschappelijk Comité te nemen, de efficiëntie van de besluiten werd verhoogd en werd besloten de busdiensten, die het intercity-passagiersvervoer vervoeren, aan te sluiten op het gouvernement van het gouvernement om de verspreiding van het virus te beschermen en de volksgezondheid en de openbare orde te beschermen.
Op het bereikte punt, de aanbevelingen van het Ministerie van Volksgezondheid en het Wetenschappelijk Comité met betrekking tot de vluchten, onderhandelingen met het Ministerie van Verkeer en Infrastructuur en Mr. Opgemerkt werd dat volgens de instructies van onze president Recep Tayyip Erdoğan werd besloten tot het nemen van de volgende aanvullende maatregelen, en de besluiten werden als volgt opgesomd:
  • Passagiers op vluchten van luchtvaartmaatschappijen, 29.03.2020:06 op 00Kan niet reizen zonder een reisvergunning vanaf. Om deze reden zullen alle luchtvaartmaatschappijen, met name Turkish Airlines, geen tickets verkopen aan burgers die geen reisvergunning hebben en niet toestaan ​​dat ze met het vliegtuig reizen.
Het is essentieel dat alle burgers in hun stad blijven. maar 28.03.2020 Zoals vermeld in onze circulaire genummerd 6009;
  • Verzonden door de beslissing van de arts vanwege behandelingsbehoeften,
  • Eerstegraads familieleden die zijn overleden of aan een ernstige ziekte lijden,
  • Burgers die geen verblijfplaats hebben, vooral niet waar ze de afgelopen vijftien dagen zijn gekomen, Van Travel Permit Boards zal door de lucht kunnen reizen door het verkrijgen van een reisvergunning.
Bovendien kunnen degenen die certificeren dat de basisbehoeften van de mens zijn opgenomen in de productie- en leveringsprocessen, beperkt tot luchtvervoer, vanuit de relevante professionele kamers, als ze een aanvraag indienen bij de reisvergunningborden en dit verzoek wordt goedgekeurd door de relevante raad, kunnen ze reizen per intercity. Er zijn geen beperkingen voor hoge ambtenaren en openbare dienstverleners die de voortzetting van hun dienst / taak in het kader van hun taken nodig hebben.
Op de luchthavens waar de vluchtdiensten worden voortgezet, bestaande uit vertegenwoordigers van de Turkish Airlines, de politie en de luchthavenexploitant onder voorzitterschap van civiele luchthavenbeheerders. Travel Permission Boards Moet worden gemaakt. Boards gemaakt 28.03.2020 datum om 20 uurAan onze burgers die voldoen aan de voorwaarden van Reisvergunningsdocument zal beginnen met bewerken.
Travel Permission Boards Zeker, de vertegenwoordiger van het gouverneurschap / districtsgouvernement dat moet worden aangesteld als voorzitter, heeft de bevoegdheid om elektronisch te ondertekenen in het E-Interior-systeem van ons ministerie. eigenaar van token-apparaatbij voorkeur uit de provinciale / districtsdirecteuren Behalve 112 managers toegewezen.
Reisvergunningaanvragen;
  • Het wordt georganiseerd voor bus- en vliegreizen.
Toestemmingsverzoeken van gedekte burgers;
  • Applicatiebalies die voor dit doel zijn gemaakt in busterminals en luchthavens,
  • Alo wordt voor deze transacties toegewezen door ons ministerie 199 Callcenter,
  • Het E-Applicatiesysteem van ons ministerie wordt overgenomen.
Verzoeken om een ​​reisvergunning worden onverwijld door de reisvergunningsinstanties beoordeeld en zullen worden beslist in het kader van de bovengenoemde beginselen.
Verzoeken om het reisvergunningsdocument waartoe is besloten; Individuele aanvragen zullen met de hand worden gegeven, de resultaten van de telefonische en elektronische aanvragen zullen aan de burgers worden meegedeeld via e-mail, bericht of telefoon.
De lijst van burgers die door de lucht mogen reizen, wordt door de reisvergunningsinstanties naar het provinciale gouvernement gestuurd.
Om de met Turkish Airlines afgegeven reisvergunningsdocumenten in een elektronische omgeving te delen, zal het noodzakelijke systeem met spoed worden opgezet door het ministerie van Informatietechnologie van ons ministerie. 199 De noodzakelijke voorzorgsmaatregelen door de gouverneur en districtsbestuurders om te voldoen aan de reisvergunningsaanvragen van de aanvraagbalies totdat het callcenter en het e-aanvraagsysteem van ons ministerie zijn geactiveerd. het aantal reisvergunningborden, meer personeel etc. zal onverwijld worden genomen.
Door het directoraat-generaal Bevolking en burgerschap, 199 Via het oproepnummer wordt een voldoende aantal ontvangers van een oproep toegewezen om snel verzoeken te ontvangen en te beantwoorden.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties