Het EIA-proces begint voor de binnenlandse automobielfabriek

ced-proces voor binnenlandse autofabriek gestart
ced-proces voor binnenlandse autofabriek gestart

Het milieueffectrapportageproces (EIA) is gestart voor de vestiging van de binnenlandse auto in het Gemlik-district van Bursa.


De aankondiging op de website van het MER-directoraat-generaal vermeldde de volgende verklaringen; "Bursa, district Gemlik van Turkije Automobile Enterprise Group in Gençali Quarter (togg) productie van elektrische auto Plant gepland worden gedaan door de mer-proces is begonnen voor het project. Alle informatie over het proces en meningen, vragen en suggesties met betrekking tot het project kunnen worden gestuurd naar het gouverneurschap van Bursa of het ministerie van Milieu en Urbanisatie. ”


Spoorwegnieuws zoeken

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen