Van Iskele Linker lijn Wegrenovatie Aanbestedingsresultaat

Van pier verliet de lijn vernieuwing als gevolg van inschrijving
Van pier verliet de lijn vernieuwing als gevolg van inschrijving

Van Iskele Linker lijn Wegrenovatie Aanbestedingsresultaat


5 bedrijven hebben een bod ingediend voor de aanbesteding van Van State Scaffolding Left Line Roads met de geschatte kosten van TCDD 2019th District Purchasing Directorate (TCDD) met het nummer 676913/6.390.632,47 KIK en het bod van 34 TL. MEHMET POLAT BEYMEN MÜH en MÜŞ hebben gewonnen. 4.357.000,00 bedrijven die deelnamen aan de aanbesteding, ingediend onder de grenswaarde.

De aanbesteding heeft betrekking op 4 scharen met 60 E1 betonnen dwarsligger, onvoorbereide steenvulling met steengroeve, toevoer en plaatsing van ballast, aankoop van betonnen dwarsligger B70 en 60 E1 rail kopen en leggen. De duur van het werk is 180 (honderdtachtig) kalenderdagen vanaf de levering van de plaats.


Spoorwegnieuws zoeken

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen