TÜVASAŞ is de onbetwiste leider van de spoorwegsector

tuvasas is de onbetwiste leider van de spoorwegsector
tuvasas is de onbetwiste leider van de spoorwegsector

Ali Azem Fındık, de Turkse president van het bijkantoor van Sen-Sakarya, bezocht de Turkse Unie van kamers van ambachtslieden en ambachtslieden (SESOB) om van gedachten te wisselen over de mogelijke gevolgen van het verlies van status door TÜVASAŞ en de opname ervan in TÜRASAŞ. Hij ontmoette Hasan Alişan.


Ali Azem Fındık, die na de bijeenkomst informatie aan de pers gaf, zei: "Als Turkse transport-sen geloven we dat TÜVASAŞ het verlies van status niet kan tolereren, en dat we geloven dat de uitkomst voor TÜVASAŞ kan worden veranderd door eenheid en solidariteit te bieden met alle politici, niet-gouvernementele organisaties en Sakarya People. we hebben het al vaak genoemd.

In deze context; Als Türk İletişim-Sen begonnen we van gedachten te wisselen over de beslissing die over TÜVASAŞ werd genomen door de leiders van de niet-gouvernementele organisaties in Sakarya te bezoeken. Bij onze eerste stop, TC Sakarya Union of Chambers of Craftsmen and Artisans (SESOB), Mr. We hebben president Hasan Alişan ontmoet. We voerden discussies over de negatieve effecten van het verliezen van de winst van TÜVASAŞ's huidige status van het hoofdkantoor op Sakarya-handelaars en vervolgens over het negatieve domino-effect op de stad.

Seconde We presenteerden Alişan een dossier over TÜVASAŞ. Volgens de gegevens van 2019 hebben we verklaard dat de levering van TÜVASAŞ uit Sakarya 98 miljoen TL is. We hebben verklaard dat met het begin van de serieproductie van 56 Set Milli Tren het duidelijk is dat deze aankopen de vloeren en vloeren zullen verhogen. TÜVASAŞ is de onbetwiste leider van de spoorwegsector. In geval van aandringen op deze fusie genaamd TÜRASAŞ, moet het dak TÜVASAŞ zijn.

SESOB President Mr. Hasan Alişan: “Het enige dat overblijft is TÜVASAŞ. We tolereren ook niet dat we dit verliezen. Je bent een overheidsfunctionaris. Je bent tenminste schadelijk voor deze formatie. Sakarya-handelaars en ambachtslieden zullen echter het meest worden getroffen door deze negativiteit. Daarom mag u er niet aan twijfelen dat wij uw eervolle strijd op het gebied van de bescherming van de status van het hoofdkantoor van TÜVASAŞ op elk platform zullen steunen. Hij sprak zijn steun uit.

O


Spoorwegnieuws zoeken

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen