Strikte controle van stedelijk en intercity openbaar vervoer in Şanlıurfa

Sanliurfada strikte controle op stedelijk en intercity vervoer
Sanliurfada strikte controle op stedelijk en intercity vervoer

Terwijl de teams van Şanlıurfa Metropolitan Municipality hun desinfecterende activiteiten door de hele stad voortzetten, werken de politieteams binnen de Metropolitan Municipality; dit keer na de inspecties van restaurant, restaurant en bakkerij, binnenstad en intercity
begonnen met strikte implementatie in voertuigen voor personenvervoer.


Şanlıurfa Metropolitan Municipality werkt intensief met het principe "Geen paniek, er is een maatregel" in de hele stad tegen het Corona-virus (COVID-19). Enerzijds voeren de metropolitane teams desinfectieonderzoeken uit in de hele provincie, terwijl de politieteams binnen de Metropolitan Municipality doorgaan met hun strikte praktijken in het kader van de besluiten van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en de Provinciale Hygiënecommissie.

Voortzetting van de dagelijkse routine van restaurants, restaurants en bakkerijinspecties sinds de voorgaande dagen, waarschuwde de Metropolitan Police autobestuurders en burgers door controleposten te creëren in veel gebieden waar het transport intensief was.

METROPOLITAN MOGT NIET DE BEDREIGINGSMOGELIJKHEID VOOR MENSELIJKE GEZONDHEID

De Metropolitan Police evalueerde alle details in de stad, op de perifere wegen en op intercity-busterminals, zoals het openbaar vervoer in de stad, het openbaar vervoer voor de districten en het openbaar vervoer tussen de steden, en deelde de laatste maatregelen mee voor zowel chauffeurs als passagiers.

Dienovereenkomstig zullen in het kader van de maatregelen alle soorten voertuigen voor openbaar vervoer passagiers vervoeren tot de helft van hun huidige capaciteit. Juridische stappen zullen worden ondernomen in het kader van de wet voor bedrijven die zich niet aan deze kwesties houden of voor bestuurders van openbaar gerichte voertuigen voor openbaar vervoer.

ÉÉN DOEL: MENSELIJKE GEZONDHEID

Het enige doel van de Metropolitan Police, die op het moment van de aanvraag informatie geeft over het onderwerp aan de burgers in voertuigen, is om studies uit te voeren die gericht zijn op de menselijke gezondheid zonder plaats te maken. In de aankondiging van de Metropolitan Police die chauffeurs en burgers hierover waarschuwt: “In dit proces evalueren we de benaderingen die een nog groter gevaar voor de menselijke gezondheid kunnen vormen. We willen dat al onze burgers deze regels voor zichzelf en de samenleving naleven. ”

De Metropolitan Police zet haar praktijken op dezelfde manier voort in de komende processen.


Spoorwegnieuws zoeken

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen