Mobilisatie van hygiëne van parken naar voertuigen voor openbaar vervoer in Başkent

mobilisatie van hygiëne van parken tot voertuigen voor openbaar vervoer in de hoofdstad
mobilisatie van hygiëne van parken tot voertuigen voor openbaar vervoer in de hoofdstad

In de hoofdstad blijft de grootstedelijke gemeente vechten tegen epidemieën. Desinfectie- en sterilisatiewerk wordt op veel punten uitgevoerd, van railsystemen tot bussen, van AŞTİ tot dienstunits van de grootstedelijke gemeente, van recreatiegebieden tot de gebouwen van niet-gouvernementele organisaties. Terwijl de desinfectiewerkzaamheden werden verdubbeld met de crisisdesk van Ankara Metropolitan Mayor Mansur Yavaş, werd de droge luchtmethode (pulvarisatiemethode) in gebruik genomen, vooral voor het verwijderen van bacteriën en virussen uit ANKARAY, metro, kabelbaan en bussen.


De grootstedelijke gemeente Ankara heeft haar belang bij de bestrijding van epidemische ziekten vergroot.

Met de volgorde van de epidemie, die overal ter wereld effectief is, volgens de instructies van de grootstedelijke burgemeester Mansur Yavaş, werden de onderzoeken naar desinfectie en sterilisatie van de burgers, met name de voertuigen voor openbaar vervoer, verdubbeld.

Metropolitan Municipality heeft een crisisdesk opgezet in het kader van de bestrijding van epidemische ziekten en is alert gebleven met alle bijbehorende eenheden.

SCHOONMAKEN VAN PARKEN NAAR Bussen

Metropolitane gemeente, door de stad met praktijken die volksgezondheid prioriteit geven;

- Railsystemen (ANKARAY, Metro, kabelbaan)

-Ego en particuliere openbare bussen en minibussen

-Recreatiegebieden,

ik -Als

- Metropolitan Municipality Service Building,

Eenheden in districten,

- Familie wooncentra,

-AS dat,

- Bij openbare broodverkooppunten

Blijft desinfecteren met 7/24 schoonmaakteams.

NIEUWE METHODEN WORDEN GEBRUIKT

Metropolitan Municipality is begonnen met het gebruik van nieuwe methoden in desinfectiestudies die worden uitgevoerd in openbare ruimtes, waaronder centra en districten.

Seyfettin Aslan, hoofd van de afdeling Gezondheidszaken, verklaarde dat ze desinfecterende producten gebruiken die zijn goedgekeurd door de Wereldgezondheidsorganisatie en het ministerie van Volksgezondheid en die zijn begonnen met het gebruik van nieuwe methoden in de strijd tegen bacteriën en virussen, met name op railsystemen en bussen:

“We hebben onze inspanningen voor reiniging en desinfectie in de strijd tegen epidemische ziekten verdubbeld in opdracht van onze president, de heer Mansur Yavas. Nu nemen we nieuwe maatregelen vanuit een nieuw perspectief. We zijn begonnen met het gebruik van het nieuwe systeem, pulvarized, dat wil zeggen droge lucht methode. We zorgen ervoor dat de metro's en bussen bedekt zijn met rook als een filmstrook. We meten de virusdichtheid door metingen uit te voeren om bacteriën en virussen te verwijderen. We hebben echt gezien dat deze methode effectief is. Met deze methode maken we alle wagons en bussen veiliger. We zullen dit proces met tussenpozen voortzetten. ”

HYGIËNE VOORPLAN IN VOLK BROOD

Terwijl de hygiëne op Halk Bread werkt en de producten die dagelijks door de hoofdstad worden geconsumeerd nauwgezet worden uitgevoerd, zeiden Halk Bread Operation Officer en Food Engineer Murat Şanlı dat ze de reinigingswerkzaamheden in de verkoopruimten van de fabriek en de productiegebieden versnelden.

Şanlı verklaarde dat ze de nodige waarschuwingen hebben gegeven voor de gezondheid van zowel personeel als burgers, en zei: “We hebben onlangs de voorzorgsmaatregelen en controles in ons fabrieksproductiegebied en verkooplocaties verhoogd vanwege het risico op epidemische ziekten. In dit stadium accepteren we geen aanvragen voor bezoeken aan onze fabriek. Algemeen reinigen gebeurt routinematig, maar vooral broodkratten worden gedesinfecteerd met speciale stoommachines. We begonnen handdesinfectiemiddelen te gebruiken voor de gezondheid van zowel ons personeel als onze burgers. We hebben onze waarschuwingsborden ook in open gebieden geplaatst. Naast eetruimtes worden onze tafels gereinigd met speciale oplossingen. Onze broden zijn extreem steriel en gezond omdat ze op hoge temperaturen worden gekookt. Ons brood van productie tot verzending wordt door onze medewerkers in al onze units geleverd door handschoenen, botten en overschoenen te dragen ”.

GEDETAILLEERDE REINIGING IN FAMILIE-LEVENSCENTRA IN DISTRICTEN

Reinigingswerken worden uitgevoerd met behulp van breedspectrum desinfecterende producten, niet alleen in de centra maar ook in de grootstedelijke gemeente-eenheden.

De sporthallen, klaslokalen, toiletten, keuken en gemeenschappelijke leefruimtes in de Family Life Centres, vooral in het regionale operationeel directoraat Polatlı ASKİ, worden tot in detail schoongemaakt.

Het Departement van Milieubescherming en -bestrijding, het Departement van Gezondheid en BELPLAS-teams hebben de desinfectiestudies aangescherpt die in samenwerking met de Medische Kamer van Ankara zijn uitgevoerd.

Metropolitaanse gemeenteteams voeren ook desinfectiewerkzaamheden uit op scholen, winkelcentra, moskeeën, politieke partijcentra en niet-gouvernementele gebouwen in Ankara, met 60 voertuigen en 205 personeelsleden.

JavaScript is vereist voor deze diashow.


Spoorwegnieuws zoeken

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen