Kahramanmaraş Luchthaven en bushaltes gedesinfecteerd

Luchthaven en bushaltes Kahramanmaras gedesinfecteerd
Luchthaven en bushaltes Kahramanmaras gedesinfecteerd

Kahramanmaraş Metropolitan Municipality desinfecteerde de bushaltes en de luchthaven die door de inwoners van de stad werd gebruikt.


Kahramanmaraş Metropolitan Municipality blijft intensief werken aan sproeien en desinfectie in het kader van de preventie tegen uitbraak van het coronovirus. De teams van de Metropolitan Municipality Transportation Services Department voltooiden de desinfectie- en desinfectiewerkzaamheden bij de bushaltes in de stad.

Aan de andere kant zijn de desinfectie- en desinfectiewerkzaamheden van de luchthaven en busterminal van Kahramanmaraş, die passagiers van buiten de stad bedienen, voltooid door de teams van het directoraat Milieugezondheid en Sproeien van de gemeente Kahramanmaraş Metropolitan Municipality. De teams van Kahramanmaraş Metropolitan Municipality zetten hun desinfectie-activiteiten door de hele stad voort.


Spoorwegnieuws zoeken

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen