Ministerie van Binnenlandse Zaken om 15 assistent-auditors te kopen

ministerie van interieur
ministerie van interieur

Het personeel wordt tussen 15-06 mei 08 in Ankara aangeworven door de staf van 2020 adjunct-auditors van het ministerie van Binnenlandse Zaken, die vacant zijn in de afdeling General Administration Services van de centrale organisatie van het ministerie van Binnenlandse Zaken.

VOORWAARDEN VOOR DEELNAME AAN HET MONDELING EXAMEN


1 - Om te voldoen aan de voorwaarden vermeld in artikel 657, paragraaf (A) van de ambtenarenwet nr. 48,

2 - Een van de rechtenfaculteiten, politieke informatie, economie, bedrijfskunde, economie en administratieve wetenschappen hebben behaald die ten minste vier jaar niet-gegradueerd onderwijs bieden, of een van de nationale en internationale onderwijsinstellingen waarvan de gelijkwaardigheid door de bevoegde autoriteiten wordt geaccepteerd,

3 - niet ouder zijn dan vijfendertig jaar vanaf de eerste dag van januari van het jaar waarin het toelatingsexamen (mondeling) wordt afgenomen (geboren na 01/01/1985),

4 - Minstens 2018 of meer KPSS-scores van ÖSYM ontvangen in 2019-23 met de score van “Public Personnel Selection Exam KPSSP70”, 90 kandidaten met de hoogste score (90 kandidaten met dezelfde score en andere kandidaten met dezelfde score) ontvangen).

Voor details van advertentie KLIK HIER


Spoorwegnieuws zoeken

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen