©BB Deneyap Technology Workshops organiseren een projectfestival

ibb tryyap technology workshops organiseert projectjaarboek
ibb tryyap technology workshops organiseert projectjaarboek

Deneyap Technology Workshops, georganiseerd door IMM om jongeren te ondersteunen die zichzelf willen verbeteren in technologie, organiseren een projectfestival. Studenten die hun opleiding hebben voltooid in het 'internet der dingen' in technologieworkshops, hebben de mogelijkheid om hun werk op het festival te exposeren.


Deneyap Technology Workshops binnen het Directoraat Jeugd en Sport van Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) bedient de stad in 13 districten en 25 klaslokalen. De workshop is bedoeld om jongeren op te voeden die projecten kunnen produceren over technologieproductie en -ontwikkeling om de buitenlandse afhankelijkheid van technologie te verminderen. In dit verband worden er technologie-workshops georganiseerd voor studenten van het 4e, 5e, 8e en 9e leerjaar. Om creatieve jonge mensen en projecten naar het land te brengen, organiseren Deneyap Technology Workshops een projectfestival zodat studenten hun werk kunnen exposeren. 1.100 teams van 135 studenten die hun opleiding op het gebied van "Internet of Things" hebben afgerond, tonen hun talenten in de multifunctionele sportschool İBB Fatih Sports Complex.

In het festival dat op 7 maart wordt gehouden, worden de hoogste teams bepaald door de stemmen van de juryleden. De projecten zullen bestaan ​​uit een van de categorieën rampenbeheersing, milieu, onderwijs, gezondheid, landbouw en transport. De stemmen van de jury, die de criteria evalueren, zoals oplossingen voor het probleem, innovatief denken, toepasbaarheid, presentatievaardigheden en teamharmonie, zullen de top drie van projecten selecteren. Verschillende geschenken zullen worden gegeven aan de vastberaden teams.

OPLEIDINGEN WORDEN GELEVERD IN VEEL TAKKEN

IMM en Turkije Technology Team Foundation (T3 Foundation) afgelopen Deneyap Technology Workshop tot leven in samenwerking met, Esenyurt, Esenyurt, Gungoren, Esenler, Besiktas, Beyoglu, Bakirkoy, Fatih, Üsküdar, Ümraniye, Çekmeköy, Tuzla en Pendik workshops georganiseerd. Gedurende 2019, trainingen in ontwerp en productie, robotica en codering, elektronisch programmeren en internet of things, softwaretechnologieën en mobiele toepassingen, geavanceerde robotica, kunstmatige intelligentie, energietechnologieën, eenheid nanotechnologie en materialen, luchtvaart- en ruimtetechnologieën en cyberbeveiliging Het wordt bepaald door het talentonderzoek en duurt 36 maanden.

Programma

Datum: 7 maart 2020

Tijd: 09:00 - 14:30 uur

Plaats: İBB Fatih Sports Complex Multifunctionele sporthalbabbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen