Ontvangst van staande passagiers voorkomen in het openbaar vervoer in Gaziantep

In Gaziantep wordt de ontvangst van staande passagiers voorkomen.
In Gaziantep wordt de ontvangst van staande passagiers voorkomen.

In het kader van de strijd tegen het Corona-virus (COVID-19), dat gezamenlijk wordt uitgevoerd door de Gaziantep Metropolitan Municipality en de Gaziantep Provincial Police Department, wordt staande passagiersontvangst voorkomen in voertuigen voor stedelijk openbaar vervoer om ervoor te zorgen dat de burgers voldoen aan de regels voor sociaal isolement.


People's Republic of China in de regionale en omgevormd tot een wereldwijde epidemie begon al snel vallen onder de invloed van de wereld Corona Virus voorzorgsmaatregelen en maatregelen worden verhoogd in Turkije besteedt intensief werken met het oog op de mogelijkheid van de verspreiding van de infectie te elimineren. In dit verband heeft de provinciale politie van Gaziantep, overeenkomstig de circulaire van het voorzitterschap, de afdeling Metropolitan Municipality Transportation samengewerkt om staande passagiers te voorkomen in voertuigen die openbaar vervoer aanbieden aan burgers in de stad.

Door de inspecties te ondersteunen die onder coördinatie van het directoraat Provinciale Veiligheid worden uitgevoerd met het team van de Metropolitan Municipality 60, wordt beoogd ervoor te zorgen dat de burgers een vreedzamere reis maken en het risico op infectie te verkleinen.

Aan de andere kant is het concept van sociale afstand, dat vaak wordt uitgedrukt door de medische wereld, van vitaal belang omdat de uitbraak gemakkelijk wordt overgedragen door met virus beladen deeltjes die worden uitgestoten door een geïnfecteerde menselijke hoest.


Spoorwegnieuws zoeken

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen