Inwoners van Eskişehir worden gewaarschuwd door sociale afstandsbeelden bij tolu-vervoer

Inwoners van Eskisehir worden gewaarschuwd met sociale afstandsbeelden bij tolu-vervoer
Inwoners van Eskisehir worden gewaarschuwd met sociale afstandsbeelden bij tolu-vervoer

Eskişehir Metropolitan Municipality neemt veel maatregelen in de trams en bussen tegen de corona-virusepidemie en hecht veel belang aan de gezondheid van burgers die met het openbaar vervoer moeten reizen. In deze context, terwijl handdesinfectiemiddelen in alle voertuigen worden geplaatst, worden burgers gewaarschuwd met visuele informatie over sociale afstand.


De Metropolitan Municipality zet het actieplan Corona Virus Combat in Eskişehir resoluut ten uitvoer en blijft de maatregelen in het openbaar vervoer verhogen, wat een groot risico inhoudt. Met de circulaire van het Ministerie van Binnenlandse Zaken worden burgers gewaarschuwd door aankondigingen over sociale afstand in trams en bussen die niet meer dan de helft van de capaciteit van de voertuigen dragen. Om te voorkomen dat twee mensen naast elkaar in de trams zitten: 'Ga niet voor uw gezondheid op deze stoel zitten. Bescherm je afstand! ' De ambtenaren van de Metropolitan Municipality verklaarden dat de waarschuwingen waren opgehangen en verklaarden dat de burgers waren gewaarschuwd dat ze zeker handdesinfectiemiddelen moesten gebruiken bij het in- en uitstappen.

De functionarissen verklaarden dat de informatieve aankondigingen met corona-virussen in de voertuigen en bij de haltes waren opgehangen en bedankten de inwoners van Eskişehir voor de 'Stay at Home'-oproepen, waarbij ze verklaarden dat het aantal passagiers met bijna 80% was verminderd.


Spoorwegnieuws zoeken

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen