Handdesinfectiemiddelen zitten vast aan trams en bussen in Eskisehir

Ontsmettingsmiddelen zijn geïnstalleerd op tram en bus in Eskisehir
Ontsmettingsmiddelen zijn geïnstalleerd op tram en bus in Eskisehir

Eskişehir Metropolitan Municipality, die in het kader van het Corona Virus Combat Action Plan veel voorzorgsmaatregelen nam in het openbaar vervoer, begon eindelijk handdesinfectiemiddelen te installeren op voertuigen die dagelijks door duizenden mensen werden gebruikt.


Naast routinematige reiniging van trams en bussen, desinfecteert de gemeente Eskişehir regelmatig voertuigen die door duizenden passagiers worden gebruikt om persoonlijke handhygiëne te garanderen. Ambtenaren van de Metropolitan Municipality, die uitdrukken dat handdesinfectiemiddelen in alle bussen en trams beschikbaar zullen zijn, hebben de burgers gewaarschuwd om bewust met desinfectiemiddelen om te gaan.

Burgers die zeiden dat handdesinfectiemiddelen van groot belang zijn in dit proces, bedankten de Metropolitan Municipality, die deze applicatie met grote gevoeligheid in alle voertuigen heeft geïmplementeerd.


Spoorwegnieuws zoeken

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen