Het airconditioningsysteem wordt gesloten in EGO-bussen, metro en ANKARAY

egobussen, airconditioning systeem wordt gesloten in metro en Ankara
egobussen, airconditioning systeem wordt gesloten in metro en Ankara

Burgemeester van Ankara, Mansur Yavaş, waarschuwt burgers regelmatig via sociale media-accounts in het kader van de bestrijding van de coronavirusepidemie. Burgemeester Yavaş vestigde de aandacht op de toename van het aantal passagiers ouder dan 65 jaar die recentelijk met het openbaar vervoer reizen, en riep op tot "Blijf thuis totdat deze moeilijke dagen voorbij zijn". Burgemeester Yavaş zei tegen zowel jonge als oude burgers: "De samenleving beschermen begint met onszelf beschermen." Het directoraat-generaal EGO waarschuwde burgers die het openbaar vervoer gebruikten om hun sociale afstanden te beschermen, terwijl de kabelbaan tijdelijk werd gesloten.


De burgemeester van Ankara, Mansur Yavas, riep de inwoners van Ankara op om "thuis te blijven" om voorzorgsmaatregelen te nemen tegen epidemieën en de bedreiging van het coronavirus (Covid-19) en om verspreiding van het virus te voorkomen.

Burgemeester Yavaş sprak alle burgers aan via hun sociale media-accounts en zei dat ze een toename hebben geconstateerd van het aantal 65-plussers dat recentelijk met het openbaar vervoer heeft gewerkt. Blijf alsjeblieft thuis totdat deze moeilijke dagen voorbij zijn, waarschuw je ouderlingen. De samenleving beschermen begint bij onszelf beschermen. '

NIEUWE MAATREGELEN

Gebruikmakend van sociale media om burgers bewust te maken van het coronavirus in de hoofdstad, wees president Yavas erop dat tussen 16 en 20 maart gemiddeld 65 duizend 55 burgers van 739 jaar en ouder openbaar vervoer gebruiken.

Burgemeester Yavaş herhaalde de waarschuwingen van burgers in de risicogroep om niet door het virus te worden aangetast en vroeg de steun van jongeren om hun ouderen te waarschuwen voor de epidemie. Burgemeester Yavaş zei ook: "Kom op, we zorgen voor onze oudsten" en zei de volgende berichten:

“Gratis vervoer voor onze lieve jongeren, burgers van 65 jaar en ouder in het openbaar vervoer wordt bepaald door de Regeling voor gratis of scherp geprijsde reiskaarten opgesteld door het Ministerie van Gezinsarbeid en Sociale Dienst, die is geautoriseerd volgens artikel 4736 van de wet nr. 1. Als u van uw ouderlingen houdt, zorgen wij ervoor dat zij dit proces thuis doorbrengen, om de gezondheid van u en uw gezin veilig te houden, met name hun gezondheid, binnen de reikwijdte van coronavirusmaatregelen. "

De burgemeester van Ankara, Mansur Yavaş, die nieuwe maatregelen heeft geïmplementeerd, heeft een circulaire opgesteld voor meer dan vierduizend arbeiders, officieren en bedrijfspersoneel die in de Metropolitan Municipality werken, met uitzondering van administratief verlof, om op maandag 4 maart naar het werk te gaan.

TELEFERİK WORDT NIET GEBRUIKT

Burgemeester Yavaş benadrukte dat hij maatregelen zal blijven nemen met prioriteit voor de volksgezondheid, en verklaarde dat de kabelbaanlijn in het district Yenimahalle het risico van coronavirus niet zal dienen.

Burgemeester Yavaş kondigde in zijn sociale media-accounts aan: “We hebben onze kabelbaan tijdelijk stopgezet vanwege de afname van het aantal passagiers per dag en het feit dat de hutten niet geschikt zijn om sociale afstand te bewaren. Om het transport te verstoren, zijn onze 2 zelfs balgbussen begonnen te rijden ”.

Directoraat-generaal EGO voegde ook een nieuwe toe aan zijn waarschuwingen over burgers die voertuigen van het openbaar vervoer gebruiken en riep op tot bescherming van de sociale afstand. Metropolitan gemeente; Het kondigde ook aan dat het airconditioningsysteem in alle servicegebouwen, met name EGO-bussen, metro en ANKARAY, wordt uitgeschakeld.


Spoorwegnieuws zoeken

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen