Eerste aanbesteding werd gemaakt voor Kanal Istanbul

eerste aanbesteding voor kanaal istanbul
eerste aanbesteding voor kanaal istanbul

5 bedrijven hebben een bod ingediend voor de aanbesteding van de reconstructie (reconstructie) projecten van de historische Odabaşı en Dursunköy bruggen in het kader van het Canal Istanbul project.


De aanbesteding vond plaats op het 1e regionale directoraat van snelwegen in Kagithane voor de wederopbouw (wederopbouw) van de historische Odabaşı in Başakşehir en de historische Dursunköy-bruggen in Arnavutköy, die zal worden uitgevoerd door het ministerie van Transport en Infrastructuur, in het kader van het Canal Istanbul-project. Biedingen voor werden ontvangen via een gesloten envelop.

In de aanbesteding waaraan 5 bedrijven deelnamen, was het voorstel van Artuklu Architecture ongeldig, Mukarnas Architecture bood 500 duizend lira aan, Hasan Fehmi Şahin 550 duizend lira, Safir Geotechnical 507 duizend lira, Altıparmak Architecture 408 duizend lira.

BRUGGEN WORDEN VERWIJDERD DOOR TE VERWIJDEREN

In de speciale technische specificatie die voor de aanbesteding was opgesteld, werd het doel van het werk uitgelegd als: "Voorbereiding van projecten op basis van het principe van demontage en transport van de massieve secties, voltooiing van de ontbrekende secties om ervoor te zorgen dat de historische Odabaşı in Başakşehir en de Dursunköy-bruggen in Arnavutköy worden beschermd en overgedragen aan de volgende generaties.

Volgens de specificatie zullen rond de brug onderzoeksopgravingen worden gedaan en bepaald door het begin- en eindpunt. De firma die de inschrijving heeft ontvangen; Het zal de ontmanteling van de brug uitvoeren, de structurele elementen verplaatsen, de ontbrekende delen reconstrueren en voltooien.

Het onderzoekt alternatieve locaties en bepaalt de locatie van de bruggen om de brug naar een locatie dicht bij de oorspronkelijke locatie te verplaatsen. De duur van de werkzaamheden werd bepaald op 350 dagen.


Spoorwegnieuws zoeken

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen