U kunt de naam van de State Garden Bridge niet wijzigen

U kunt de naam van de State Garden Bridge niet wijzigen
U kunt de naam van de State Garden Bridge niet wijzigen

In de eerste sessie van deze maand vond de State Garden Bridge-discussie plaats in de gemeenteraad van Adana. MHP-raadsleden zeiden: "Je kunt de naam van de State Garden Bridge niet veranderen"


SabahVolgens het rapport van Murat Karaman: 'De woorden van Adana Metropolitan Municipality CHP's Zeydan Karalar dat ze de naam van de State Garden Bridge op het provinciale CHP-congres twee weken geleden zullen veranderen, veroorzaakten een discussie tijdens de parlementaire bijeenkomst in maart. Cemal Demirdağ, MHP-raadslid, reageerde op deze woorden van Karalar. Op het provinciale congres van CHP-president Karalar, twee weken geleden, richtte hij zich tot Hüseyin Sözlü, de voormalige president van de MHP, en zei: “Ze konden geen van hun projecten voltooien. Ze begonnen de Staatsbahçeli-brug, maar konden die niet afmaken. Ze gaven 210 miljoen lira uit op de brug van 195 miljoen lira, maar niemand op de drie. We hebben 3 miljoen lira nodig om te voltooien. God zal hem de kans geven om zijn naam te veranderen. ' Demirdağ, die tijdens de eerste sessie die president Karalar niet bijwoonde, het woord van de agenda verwijderde en de wijziging van de naam van de brug aanraakte, zei: 'President Zeydan Karalar zei dat ze de Bahçeli-brug zouden afmaken en hun naam zouden veranderen. Niemand zou hier spijt van moeten hebben, hun kracht is niet genoeg. Toen die brug voorbij was, heette hij Dr. De staat wordt Bahçeli en we willen dat iedereen dit weet. 600 jaar is verstreken sinds de verkiezingen, doe zijn boekhouding. ”


Spoorwegnieuws zoeken

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen