Gratis vervoer naar apothekers in Denizli

gratis vervoer naar apothekers op zee
gratis vervoer naar apothekers op zee

De gemeente Denizli, die gratis stadsbussen maakt voor gezondheidswerkers die dag en nacht worstelen met het coronavirus, bood apothekers en apothekersmedewerkers hetzelfde gemak.


Denizli Metropolitan Municipality blijft actie ondernemen tegen het coronavirus dat zich over de hele wereld verspreidt na de opkomst in Wuhan, China, en blijft haar steun verlenen aan de gezondheidssector, die hard heeft gewerkt om het virus te bestrijden. In dit verband bood de gemeente Denizli, die gratis stadsbussen aan alle gezondheidswerkers bood, hetzelfde gemak aan apothekers en apothekers. Dienovereenkomstig kunnen apothekers en medewerkers van de apotheek op woensdag 25 maart 2020 gratis gebruikmaken van de bussen van de Metropolitan gemeente Denizli, met de identiteit van de Denizli Chamber of Pharmacists.

"Boodschap van eenheid en saamhorigheid"

De burgemeester van Denizli, burgemeester Osman Zolan, verklaarde dat ze, als metropool, alle voorzorgsmaatregelen blijven nemen voor de gezondheid en vrede van de burgers. President Osman Zolan zei dat in dit gevoelige proces de hele gezondheidszorg met toewijding en opoffering haar taken voortzet: 'We nemen ook onze broeders op die in apotheken en apotheken werken door onze gratis stadsbusapplicatie die we aanbieden aan onze gezondheidswerkers uit te breiden. 'Als we eenheid en solidariteit hebben, hopen we deze epidemie zo snel mogelijk te overwinnen.'

"Blijf thuis Denizli"

President Zolan zei dat ze met alle instellingen van de staat de nodige maatregelen blijven nemen en raadde zijn burgers aan om niet uit te gaan tenzij het verplicht is. President Osman Zolan benadrukte dat de regels voor bescherming tegen het virus strikt moeten worden opgevolgd en zei: 'Laten we aandacht besteden aan de regels voor netheid, hygiëne en afstand.'


Spoorwegnieuws zoeken

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen