Corona Virus Barrier voor $ 2,3 miljard Chinese soldaat op YSS Bridge

corona virus obstakel voor miljard dollar ouderen in yss bridge
corona virus obstakel voor miljard dollar ouderen in yss bridge

Corona virus uitbraak in China als gevolg van de stopzetting van de vluchten tussen Turkije, Yavuz Sultan Selim Bridge uit Chinese banken voor de geplande herfinanciering van $ 2,3 miljard heeft het uitstel van de lening veroorzaakt. Chinese bankiers en bedrijfsfunctionarissen kunnen elkaar niet ontmoeten vanwege reisbeperkingen om de verspreiding van de uitbraak te voorkomen.


De epidemie van het coronavirus dat de wereld schokte, veroorzaakte ook een vertraging in de herfinancieringslening van $ 2,3 miljard die van Chinese banken zou worden gekocht voor de Yavuz Sultan Selim-brug in de Bosporus.

Met herfinanciering wordt geprobeerd een eerder gebruikte lening af te sluiten met een andere banklening met rentetarieven die als gunstiger worden beschouwd.

Volgens het nieuws dat Bloomberg is gebaseerd op bronnen die dicht bij het onderwerp liggen, zijn de onderhandelingen tussen de Turkse partner IC Investment Holding en de Chinese China Merchants Group, die een belang van 51 procent heeft, en werden Chinese banken verstoord door de epidemie.

Er werd gesuggereerd dat de besprekingen, die naar verwachting in april zouden eindigen, na april zouden kunnen duren.

VLUCHT VERBODEN

Er werd gesteld dat de onderhandelingen tussen de consortiumambtenaren die met de Chinese bankiers voor Yavuz Sultan Selim waren opgericht, waren uitgesteld vanwege de reisbeperkingen die tussen de twee landen waren opgelegd vanwege het coronavirus, en dat het alleen mogelijk was om online te vergaderen.

IC Investment Holding en haar Italiaanse partner Astaldi ontvingen in 2013 een lening van 9 jaar voor de bouw van de Yavuz Sultan Selim-brug. Het consortium onderhandelt over een zevenjarige herfinancieringslening met banken onder leiding van Chinese banken ICBC en Bank of China.

Bank of China en IC Yatırım lieten vragen over de kwestie onbeantwoord.

De Chinese China Merchants Group verwierf een meerderheidsbelang van 688,5 procent in het bedrijf dat de brug exploiteerde met een deal van $ 51 miljoen. Het Chinese bedrijf kocht 33 procent van de Italiaanse Astaldi en 18 procent van IC Investment.

Met de Yavuz Sultan Selim-brug, die in 2016 werd gelanceerd, had de Schatkist een pas voor vreemde valuta gegarandeerd.

In 2019 werd onthuld dat het door de schatkist te betalen bedrag 3 miljard TL bedroeg. (WOORDVOERDER)


Spoorwegnieuws zoeken

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen