We zullen samen slagen!

we zullen samen slagen
we zullen samen slagen

President Ekrem Imamoglu, president van de Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), zei: "We zullen samen slagen." Hij nodigde inwoners van Istanbul, vooral oudere burgers, uit om bij hen thuis te blijven. IETT General Directorate schreef ook de woorden van de president op de frontons van de bussen: we zullen samen slagen!


Ekrem İmamoğlu, de burgemeester van de Istanbul Metropolitan Municipality (İBB), verhuisde naar het centrale gebouw in Saraçhane om zijn werk voort te zetten na het evenement dat hij 's middags in Üsküdar hield. Na een ontmoeting met zijn personeel, teleconferentiemethode, kwam İmamoğlu voor de camera's. İmamoğlu gaf belangrijke berichten aan de inwoners van Istanbul in zijn live-uitzending van sociale media-accounts en İBB TV. “Vandaag ben ik naar Üsküdar gegaan zonder iemand op de hoogte te stellen om een ​​zeer belangrijke investering van İSKİ voor Üsküdar ter plaatse te zien. Zelfs als de straten meer afgelegen waren dan ooit, waren er nog steeds aanzienlijke mensen. Dit is helemaal verkeerd. Doe dit niet. Ga op je balkon zitten. Open uw ramen, ventileer uw huis. We bedreigen elkaar door uit te gaan, vooral door bulkgebieden te concentreren. Vooral mijn medeburgers van 60 jaar en ouder; luister alstublieft naar onze woorden. "

"KINDEREN, IK PIK JE JE AANHALEN THUIS"

'Ook lieve kinderen; Ik denk dat je je thuis verveelt. Je hebt natuurlijk het recht om games te spelen, maar laten we onze lessen niet negeren. Laten we veel boeken lezen. Laten we onze grootmoeders en grootouders een tijdje niet knuffelen. Dit is erg belangrijk voor zowel jou als hun gezondheid. We willen dat je vandaag niet van streek bent. We zeiden: 'We zullen samen slagen.' Samen slagen; we moeten samenwerken, we moeten samen streven. Ja; Mijn medeburgers, die al een tijdje ouder zijn, zullen zich thuis vervelen. Maar wat er gebeurt, laat ons tegenwoordig niet van streek raken, laten we maximale voorzorgsmaatregelen nemen. Blijf voorlopig thuis. Ik hou van jullie allemaal. God zegene ons allemaal. Ik kus je handen, onze oudsten. Groeten en liefde voor jullie allemaal. Ik denk dat mijn berichten aan de jongeren zijn ontvangen. Jongens, ik kus je allemaal door je ogen. Ik wens jullie allemaal een gezonde dag. We zullen samen slagen. '

IETT Directoraat-generaal, dat actie ondernam naar aanleiding van de boodschap van İBB-president Erkem İmamoğlu's "we zullen samen slagen", publiceerde de boodschap "We zullen samen slagen!" Op de frontons van de bussen in zijn vloot. De applicatie zal in de loop van de tijd worden uitgebreid in Private Public Buses.


Spoorwegnieuws zoeken

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen