BASDEC in het VK voor nieuwe samenwerkingen in defensie en luchtvaart

basdec in engeland voor nieuwe samenwerkingen in defensie en luchtvaart
basdec in engeland voor nieuwe samenwerkingen in defensie en luchtvaart

Bursa Space Defence and Aviation Cluster (BASDEC), opererend onder het dak van de Bursa Chamber of Commerce and Industry, nam deel aan de UK Roadshow 2020 bilaterale zakelijke bijeenkomsten en panels georganiseerd door de International Trade Department van het Britse ministerie van Buitenlandse Zaken in Manchester, Coventry, Oxford en Londen.


BTSO, de dakorganisatie van de zakenwereld van Bursa, zet haar activiteiten voor nieuwe exportmarkten in defensie en luchtvaart voort. BASDEC, dat Bursa-bedrijven samenbrengt met de toonaangevende bedrijven die actief zijn in defensie en luchtvaart onder leiding van BTSO, zet haar activiteiten zonder onderbreking voort op de buitenlandse markten. BASDEC, dat deelnam aan gekwalificeerde beurzen en B2B-organisaties op verschillende continenten, was dit keer de Britse stop. Tijdens de bilaterale zakelijke bijeenkomsten en panels die werden georganiseerd door de afdeling Internationale Handel van het Britse Ministerie van Buitenlandse Zaken, verstrekte hij informatie over de economie van Bursa en de technologische productiemogelijkheden van BASDEC-bedrijven.

HET HEEFT EEN EFFICIËNTE ORGANISATIE

President van BASDEC Mustafa Hatipoğlu zei dat er binnen de cluster meer dan 120 bedrijven zijn die onder de Bursa Kamer van Koophandel en Industrie opereren. Hatipoğlu verklaarde dat de bedrijven deelnamen aan eerlijke programma's in Turkije en in het buitenland in het kader van UR-GE en clusteringactiviteiten onder leiding van BTSO, en dat het Britse programma, dat belangrijke vergaderingen heeft in de defensie- en luchtvaartindustrie, zeer productief was. Hatipoğlu benadrukte dat het potentieel van Bursa op het gebied van luchtvaart en defensie tot in detail werd gedeeld tijdens een zakenreis in Engeland.

PRESENTATIE VAN BURSA EN BASDEC IN OXFORD

Hatipoğlu stelt dat de bedrijven die lid zijn van BASDEC een lange weg hebben afgelegd, vooral op het gebied van defensie en luchtvaart, en vervolgt: “Ons platform blijft werken aan het versterken van zijn concurrentievermogen in strategische sectoren in Bursa, die productie-ervaring heeft op verschillende gebieden, zoals de auto-, machine- en textielsector. Tijdens het bezoek aan het VK namens BASDEC hebben we informatie verstrekt over de plaats van BASDEC-bedrijven in de Turkse defensie-industrie en de ontwikkelingen in de afgelopen 7 jaar. Als onderdeel van het programma spraken we ook namens BTSO en BASDEC in het panel dat in Oxford werd gehouden, terwijl de defensie- en luchtvaartsector bedrijven ontmoette uit verschillende sectoren. In het Verenigd Koninkrijk programma, terwijl ook een bezoek Hartwell Campus, we woonden de receptie georganiseerd door de ambassadeur van Turkije Umit Yalcin. Deze programma's, die efficiënt zijn voor BASDEC, ons ruimtevaart- en luchtvaartcluster dat haar activiteiten onder leiding van BTSO voortzet, zullen de komende periodes worden voortgezet. ”


Spoorwegnieuws zoeken

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen