Belangrijke verklaring voor het masker en het masker van minister Pekcan

belangrijke verklaring voor het masker en het masker
belangrijke verklaring voor het masker en het masker

Minister van Handel Ruhsar Pekcan verklaarde dat zij in het kader van de maatregelen die zij voor het nieuwe type coronavirus (Kovid-19) hebben genomen, het douanerecht op medische maskers en ademhalingstoestellen en de douaneheffing op ethylalcohol die in de Keulen-productie wordt gebruikt, opnieuw instellen.


Minister Pekcan verklaarde in een schriftelijke verklaring van zijn Twitter-account dat zij in het kader van de maatregelen die zij voor Kovid-19 hebben genomen, de extra douanebelasting van 20 procent voor wegwerpbare medische maskers hebben afgeschaft om in de mogelijke behoefte te voorzien en de voorzieningszekerheid in stand te houden.

Pekcan onderstreepte dat ze 13 procent extra douanebelasting voor ademhalingsapparatuur, zoals ventilatoren en zuurstofconcentratoren, schrappen, en zei: 'Bovendien, voor de keulen en desinfecterende industriëlen die 10 procent douaneheffing heffen, die momenteel wordt gebruikt als grondstof voor de productie van cologne en desinfecterende middelen. we opnieuw in te stellen. Mogen de beslissingen van de president, waaronder deze wijzigingen in de besluiten over het invoerregime die in het kader van coronavirusmaatregelen zijn genomen en vandaag zijn gepubliceerd, nuttig zijn. " gebruikte de uitdrukking.


Spoorwegnieuws zoeken

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen