Vluchtverbod op Azerbeidzjan en Georgië Uitgesteld tot 17 april

De vlucht naar Azerbeidzjan en Georgië is uitgesteld tot april
De vlucht naar Azerbeidzjan en Georgië is uitgesteld tot april

In het kader van de New Type Coronavirus-maatregelen in ons land, werd besloten om het luchtvervoer met Georgië op 14 maart 2020 (vandaag) om 24 uur lokale tijd onderling te stoppen.


Coronavirus maatregelen in het kader van Turkije, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Noorwegen, Denemarken, België, Oostenrijk, Zweden en het vluchten in Nederland georganiseerd 14 maart 2020 datum om 08: 00 uit, Azerbeidzjan en Georgië 24: Vanaf 00 april 17 Het werd opgeschort tot 2020.

Echter, het toegenomen vrije of burgers in het buitenland als een student studeren in het buitenland, 17 maart 2020 Date staat zal zijn om naar Turkije te voeren tot 24.00 lokale tijd met 14 dagen in quarantaine eis.


Spoorwegnieuws zoeken

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen