Parkeerplaats voor 200 voertuigen voor Altınordu

parkeerplaats voor altinorduya
parkeerplaats voor altinorduya

Ordu Metropolitan Municipality, voorzitter van de parkeerplaats, die in de hele provincie een enorme behoefte is geworden. In overeenstemming met de instructies van Mehmet Hilmi Güler, blijft hij permanente oplossingen produceren, niet lokaal.


Om een ​​oplossing te vinden voor de parkeerbehoeften van de stad, breidde de Metropolitan Municipality, die aan de noordzijde van het stadion van 19 september begon te werken, de bestaande parkeerplaats uit en bood de parkeerplaats van ongeveer 200 voertuigen aan de burgers aan.

“HET ZORGT VOOR COMFORT IN DE STAD”

Coşkun Alp, secretaris-generaal van de metropool Ordu, die de werken ter plaatse onderzocht, zei: “Er waren moeilijkheden bij het parkeren in onze stad. Om deze reden zijn we in de eerste plaats begonnen met werken aan een gebied van 2 500 vierkante meter achter het stadion. Dit gebied, dat ook asfalt morste, was een stap in de richting van het oplossen van de parkeerbehoefte. Dit gebied, waar minimaal 200 voertuigen kunnen worden gestald samen met het bestaande parkeerterrein, zorgt voor ontlasting binnen de stad. Op deze manier zullen we ons werk blijven vergroten. We danken onze teamgenoten die hebben bijgedragen en we hopen dat onze investeringen onze stad ten goede zullen komen. ”

In het kader van het project zijn er ongeveer 4 voertuigen met parkeer- en parkeerverlichting op 847 200 vierkante meter, parkeerplaats voor motorfietsen, verbetering van clubgevels, toepassing van geprinte betonnen vloeren en 4.610 vierkante meter asfaltgrondwerk.


Spoorwegnieuws zoeken

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen