Reisvergunning vereist voor reizen met de bus

Voor het reizen met de bus is een reisvergunning vereist
Voor het reizen met de bus is een reisvergunning vereist

Om de volksgezondheid te beschermen, werden intercitybusreizen toegestaan ​​in overeenstemming met de aanbevelingen van het wetenschappelijk comité. Burgers die moeten reizen en aan de gestelde voorwaarden voldoen, kunnen reizen met toestemming van de Travel Permission Board.


In het kader van de pandemische maatregelen was reizen tussen bussen en steden vanaf 28 maart 2020 toegestaan ​​om in de steden te blijven waar alle burgers zich bevinden en om de verspreiding van de epidemie te voorkomen. De Travel Permit Board, die binnen de busterminal was opgericht en werd gevormd door ambtenaren van verschillende instellingen, begon reisvergunningen te verlenen aan de burgers die aan de nodige voorwaarden voldeden. Met de beslissing van de arts, degenen die geschikt worden geacht voor de verwijzing, degenen die zijn overleden in de eerste graad of die ernstig ziek zijn, kunnen burgers die de afgelopen 1 dagen geen verblijfplaats hebben, reizen met een reisvergunning.

De functionarissen van de Eskişehir Metropolitan Municipality verklaarden dat ze op het busstation de nodige voorzorgsmaatregelen hebben genomen in het kader van het Corona Virus Combat Action Plan en dat iedereen, inclusief het personeel, wordt gecontroleerd door thermische camera's bij de ingangen. De ambtenaren merkten op dat de aankondigingen waren gedaan over de sociale afstand binnen het busstation en verklaarden dat burgers die moeten reizen en de voorwaarden moeten bieden, naar het Eskişehir Metropolitan Municipality Intercity Bus Terminal kunnen komen en contact kunnen opnemen met de Travel Permit Board.

HOE KRIJG JE CERTIFICAAT VOOR REISVERGUNNING?

President Recep Tayyip Erdogan legde de verklaring af "Intercityreizen zijn onderworpen aan de toestemming van de gouvernementen" met betrekking tot de intercity-reisvergunningen. Volgens de circulaire op de website van het Ministerie van Binnenlandse Zaken; Intercitybusreizen zijn niet mogelijk, behalve voor burgers die de door de gouverneurs passende voorwaarden hebben. Burgers die zijn overleden in familieleden van de eerste graad of een ernstige ziekte hebben en burgers die, vooral in de afgelopen vijftien dagen, geen verblijfplaats hebben, kunnen bij de gouverneurs of districtsgouverneurs een reisvergunning aanvragen.

HOE TOEPASSEN OP REIS VERGUNNING CERTIFICAAT?

Burgers die verplicht zijn tussen steden te reizen, dienen een aanvraag in bij het Travel Permit Board, dat wordt opgericht onder coördinatie van gouverneurs en districtsgouverneurs, en vragen een reisdocument aan. Voor degenen wier verzoek passend wordt geacht, zal het bestuur een document voor een reisvergunning voor intercitybussen afgeven, inclusief reisroute en duur. De planning van de busexpeditie wordt gemaakt door de Travel Permit Board en de relevante mensen worden geïnformeerd.

De Travel Permission Board zal de lijst van burgers die met de bus reizen, hun telefoons en de passagierslijsten, waarvan de adressen op hun bestemming zijn vermeld, naar het gouverneurschap in de te bezoeken stad vermelden. De bussen die mogen reizen, kunnen alleen stoppen bij de stadsbusterminals op de reisroutes en ze kunnen de passagiers die mogen reizen door de provincies van de provincies waar ze stoppen, meenemen in geval van capaciteit. De pendeldiensten van busbedrijven worden verboden.

VOORBEELD VAN REISVERGUNNING CERTIFICAAT

reisvergunning voorbeeld


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties