Suggesties om Black Border Gates van UTİKAD te ontlasten

Suggesties om zwarte zenuwdeuren van uticad te verlichten
Suggesties om zwarte zenuwdeuren van uticad te verlichten

UTIKAD, de International Transport and Logistics Service Providers Association, stuurde de informatie die hij had opgesteld over "Te nemen maatregelen in het Europese gerichte wegvervoer binnen het toepassingsgebied van het coronavirus / COVID-19", schriftelijk naar de heer Fuat Oktay.


Naar aanleiding van de snelle verspreiding van de ziekte in China beginnen Covidien-19 is 's werelds nummer één handelspartner van Turkije in de Europese landen, werden strenge maatregelen genomen. Na de maatregelen die van invloed zijn op de wereldwijde logistieke sector, zijn de deurdoorgangen van de voertuigen die vracht vervoeren verlengd, lange wachttijden en accumulatie opgetreden bij de Kapıkule Border Gate, de belangrijkste weggrensverbinding van ons land met Europese landen.
De burgers van de landen die de epidemie nodig is wijdverbreid in het kader van de maatregelen die Turkije nemen buitenlandse bestuurder maar na de 14 dagen wachttijd die zal worden doorgelaten in Turkije, evenals de Turkse chauffeurs van Europa van 14 dagen follow-up proces zal aan huis gebonden zijn en zo goed als niet in staat om te werken, sommige EU-landen Door het visumprobleem als gevolg van het stopzetten van de visumprocedures of het uitvoeren van te weinig transacties, is de werking van de Turkse TIR-vloot en het vervoer van noodladingen bijna tot stilstand gekomen.

Op dit punt bracht UTİKAD de voorzorgsmaatregelen over die bij andere grensovergangen naar Europa kunnen worden genomen en de volgende suggesties aan de vice-president van de Republiek Turkije, de heer Fuat Oktay.

MAATREGELEN DIE MOETEN WORDEN GENOMEN OM HET VERVOER VAN SNELWEGEN AAN GRENSDEUREN TE GEVEN

  • 1- verkregen uit het voertuig met de grenzen van Turkije en de Turkse buitenlandse bestuurder tot 14 dagen in quarantaine in plaats van Covidien-19 Board activiteiten in de strijd tegen de epidemie blijft ononderbroken, Science ook worden opgesteld in de Agility van snelle diagnostische tests die een voldoende hoeveelheid van het testcentrum te bevestigen, waardoor de test om de bestuurder, en de reizen van de chauffeurs voortzetten, waarvan de resultaten negatief zijn;
  • 2 voor de export zendingen uit Turkije voor voertuigen te gaan naar Europa ook samenwerkingsverbanden opgezet met de Bulgaarse autoriteiten, zal de Kapitan Andreevo grens opnieuw worden uitgevoerd bij de Poort snelle test negatief is het buitenlands en Turkse aan de bestuurder van de Bulgaarse autoriteiten en gecoördineerde informatie over de Europese Unie in kennis door het maken van de output voertuig nadat de stromen hen toestaan ​​naar hun land te verhuizen;
  • 3- Toepassing van de bij Kapıkule Border Gate toe te passen methode op andere snelweggrenzen door middel van op te richten testcentra;
  • 4- Een spoedpoging doen bij de EU om de Schengenvisa van Turkse chauffeurs automatisch te verlengen tot een bepaalde datum;
  • 5- Dringende actie voor de EU om het systeem van quota en doorvoercertificaten dat door EU-landen op Turkse transportvoertuigen wordt toegepast, op te schorten.

Er worden ook verschillende maatregelen genomen in Europese landen voor uitbraken van het coronavirus, maar er worden verschillende praktijken, uitzonderingen en gemakken voorzien, op voorwaarde dat de noodzakelijke gezondheidsvoorzorgsmaatregelen worden genomen voor het goederenvervoer om de logistieke stromen voort te zetten. De EU-instellingen doen er alles aan om de transportsector niet te stoppen en de tijdsbeperkingen en soortgelijke praktijken met betrekking tot voertuigbestuurders te versoepelen.

Het doel van de voorstellen is dat de lading in minder dan 15 minuten de grenzen passeert, de wegen openhoudt voor vrachtvervoer, nationale transportbeperkingen opheft en administratieve procedures voor iedereen die in de transportsector werkt, vermindert.


Spoorwegnieuws zoeken

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen