Snack voor zorgprofessionals uit Izmir Metropolitan

Snack voor gezondheidswerkers uit Izmir Buyuksehir
Snack voor gezondheidswerkers uit Izmir Buyuksehir

De Izmir Metropolitan Municipality blijft solidair met gezondheidswerkers die hun taken niet konden opgeven vanwege de nieuwe coronavirusepidemie. Snacks bereid voor gezondheidswerkers begonnen met de distributie aan ziekenhuizen.


Izmir Metropolitan Municipality blijft gezondheidswerkers in Izmir ondersteunen. Metropolitan Municipality, die medische maskers produceert en deze distribueert naar gezondheidscentra en ziekenhuizen, begon met het bereiden en verspreiden van taarten en koekjes voor medisch personeel dat het ziekenhuis niet kan verlaten.

De eerste productie van 350 mensen, bereid door instructeurs voor gebak en koken van de beroepsfabriek van İzmir Metropolitan Municipality, werd geleverd aan het ziekenhuis İzmir Metropolitan Municipality Eşrefpaşa. Vandaag zijn er 1200 taart- en koekjespakketten achtergelaten in het Izmir Katip Çelebi University Atatürk Training and Research Hospital. Morgen, SBU Dr. Voedingsmiddelen die zijn voorbereid voor Suat Seren Chest Diseases en Surgery Training and Research Hospital en de volgende dag naar het Health Sciences University Tepecik Training and Research Hospital worden bezorgd.

Productieruimte is gedesinfecteerd

Gebak- en culinaire instructeurs die in het gebouw van de Vocational Factory in Halkapınar produceren, gebruiken botten, maskers en handschoenen. Ercan Turan, een van de trainers van de Vocational Factory, benadrukt dat de productieruimte elke dag wordt gedesinfecteerd en dat de hygiënische omstandigheden constant worden gecontroleerd. Turan zegt dat ze elke dag aan het werk zullen zijn om zorgpersoneel te ondersteunen dat moeite heeft om toegang te krijgen tot gezond voedsel, en zegt dat de solidariteit zal blijven bestaan.


Spoorwegnieuws zoeken

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen