Plaatsing van platforms op Arifiye Station Site Tender Result

Plaatsing van platforms op Arifiye Station Site Tender Result
Plaatsing van platforms op Arifiye Station Site Tender Result

Plaatsing van platforms op Arifiye Station Site Tender Result


Het TCDD 1 Regional Directorate Inventory Control Service Directorate (TCDD) van de Turkse Staatsspoorwegenonderneming heeft 2019 biedingen ingediend voor de regeling van perrons in het treinstation van Arifiye, die naar schatting een kostprijs heeft van 730788/2.459.713,88 KIK, en de bieding op de aanbesteding was 8 TL. RASİM İNANÇ İNŞAAT TAAHHÜT NAKLIYAT MİMARLIK ENGINEERING INDUSTRY AND TRADE LIMITED COMPANY. 1.827.481,96 bedrijven die deelnemen aan de aanbesteding ingediend onder de grenswaarde.

De aanbesteding omvat de werken voor het rangschikken van de perrons in het stationsgebied van Arifiye op het grondgebied van het eerste regionale directoraat van de TCDD, in overeenstemming met het 1 posepunt en het eenheidsprijsschema. De duur van de werkzaamheden is 116 (honderdtachtig) kalenderdagen vanaf de plaats van levering.


Spoorwegnieuws zoeken

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen