Nieuwe maatregelen genomen voor coronair virus in kapitaal

Nieuwe maatregelen genomen voor coronavirus in de hoofdstad
Nieuwe maatregelen genomen voor coronavirus in de hoofdstad

Ankara Metropolitan Municipality is alert geweest met al haar eenheden in het kader van de bestrijding van coronavirus. In opdracht van de grootstedelijke burgemeester Mansur Yavas werden nieuwe voorzorgsmaatregelen genomen. De huurprijs van de bedrijven van de Metropolitan is met twee maanden uitgesteld. Terwijl de Şefkat Evleri elke dag worden opgenomen in het desinfectieprogramma, werden de premières van maart van de Capital Theatres naar een latere datum gebracht. Om drukte te voorkomen en de verspreiding van het virus te voorkomen, zullen de begrafenissen van de burgers met begrafenissen plaatsvinden zonder te wachten op het tijdgebed. Metropolitan schoonmaakteams; Het zet zijn desinfectieactiviteiten voort in musea, gezondheidsinstellingen, hoorzalen, niet-gouvernementele organisaties, openbare instellingen, verpleeghuizen, ouderenzorgcentra, sportclubs, minibusjes en taxi's.


Metropolitan Municipality is alert op alle eenheden vanwege de uitbraak van het coronavirus.

De Health Coordination Board, die werd opgericht onder leiding van adjunct-secretaris-generaal Mustafa Kemal Çokakoğlu in opdracht van de grootstedelijke burgemeester Mansur Yavaş, volgt 7/24 desinfectie- en sterilisatieonderzoeken. De Metropoolgemeente, die zich richt op hygiëneactiviteiten, introduceert één voor één nieuwe maatregelen.

GEMAK TE HUUR VAN PRESIDENT YAVAŞ NAAR WERKPLAATSEN

De Metropolitan Municipality, die burgers waarschuwt door middel van stadsschermen, banners en billboards, waaronder social media-accounts, zet haar nieuwe maatregelen ter bestrijding van epidemieën voort.

Burgemeester van Ankara Metropolitan, Mansur Yavaş, kondigde met zijn aankondiging op zijn sociale media-account aan dat de huurvorderingen van de bedrijven die eigendom waren van de Metropolitan twee maanden werden uitgesteld. Nadat de beslissing was genomen, werd de huurovereenkomst verleend aan de bedrijven van de Metropolitan Municipality en de aangesloten bedrijven en gelieerde ondernemingen, die problemen hadden met de betaling.

NIEUWE MAATREGELEN EN BESLUITEN ZIJN REALISEREN

Grotere gemeente, die de hygiënemaatregelen voor de volksgezondheid verhoogt; omvatte 5 Compassion Houses in Etlik, Ruzgar, Varlik, Ulus en Oncology, waar de patiënten en hun familieleden verblijven, in hun dagelijkse desinfectieprogramma.

Terwijl de premies van de Capital Theatres naar een latere datum worden uitgesteld, worden nieuwe maatregelen genomen om te voorkomen dat er zich massa's vormen en om het virus te verspreiden. Terwijl de begrafenisvoertuigen worden gedesinfecteerd, zullen de begrafenissen worden begraven zonder te wachten op het tijdgebed, in overeenstemming met de verzoeken van de burgers die begrafenissen hebben.

DESINFECTIE EN STERILISATIE BLIJFT 7/24

Afdeling Milieubescherming en Controle BELPLAS A.Ş. Terwijl hun teams dag en nacht door de hele stad blijven werken, voeren ze ook dagelijks ontsmettingswerkzaamheden uit aan voertuigen voor openbaar vervoer, minibusjes en taxi's.

Met de beslissing van het Ministerie van Nationaal Onderwijs, na de trainingspauze tussen 16 en 30 maart, neemt de passagiersdichtheid af in de metro-, ANKARAY-, Teleferik- en EGO-bussen, terwijl het directoraat-generaal van de EGO zijn dagelijkse praktijk voortzet, vooral in de ochtend- en avonddienst en het aantal busdiensten.

Faruk Kalender, lid van het bestuur van de Algemene Vergadering van Kamer van Ambachten en Auto's van Ankara Umum, zei: "We danken onze gemeente en degenen die hebben bijgedragen aan de gezondheid van onze mensen en chauffeurs". Bedankt voor deze service. We zijn erg blij met deze praktijk, die we hebben gedaan door rekening te houden met zowel onze eigen gezondheid als de gezondheid van onze klanten. ”

Sincan Chauffeurs en president van de Automobile Federation, Isa Yalçın, bedankten de burgemeester van de stad, Mansur Yavaş, voor de sterilisatiewerkzaamheden die voornamelijk bij de minibushaltes werden uitgevoerd, met name Güvenpark, Bentderesi en Sincan.

“Door de epidemie in de wereld worden we in ons land bedreigd en daar hechten we veel belang aan. Moge Allah tevreden zijn met onze Metropolitan Mayor. Onze voertuigen zijn volledig gedesinfecteerd. Deze zijn erg belangrijk voor de gezondheid en we zullen ook onze voertuigen desinfecteren. ”

Terwijl de hygiënewerkzaamheden onder toezicht van de Metropolitan Municipality Police-teams doorgaan; Desinfectie-eisen van musea, gezondheidsinstellingen, hotels, hoorzalen, gebouwen van niet-gouvernementele organisaties, openbare instellingen, verpleeghuizen, ouderenzorgcentra en sportclubs worden niet afgewezen. De teams van de afdeling Urban Aesthetics voeren nauwgezette schoonmaakwerkzaamheden uit op culturele en historische plaatsen, vooral in straten, straten en boulevards, in gemeenschappelijke ruimtes en recreatiegebieden.

JavaScript is vereist voor deze diashow.


Spoorwegnieuws zoeken

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen