Piyer Loti en Taşkışla-kabelbaanexpedities worden tijdelijk stopgezet

Kabelbaandiensten worden tijdelijk opgeschort met eyup piyer loti en macka taskis
Kabelbaandiensten worden tijdelijk opgeschort met eyup piyer loti en macka taskis

Met de Covid-19-maatregelen nam het aantal passagiers op de kabelbanen TF2 Eyüp-Piyer Loti en TF1 Maçka-Taşkışla aanzienlijk af. Daarom worden vluchten tijdelijk opgeschort vanaf woensdag 25 maart 2020.


Vanwege de coronavirus-epidemie, die de hele wereld en ons land treft, probeert het niet uit hun huizen te gaan tenzij de burgers verplicht zijn. Om deze reden is het aantal passagiers op de kabelbanen TF1 Maçka-Taşkışla en TF2 Eyüp-Piyer Loti, geëxploiteerd door METRO İSTANBUL AŞ, een dochteronderneming van de Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), met 90 procent gedaald.

De kabelbanen, die veelal toeristisch worden ingezet, worden vanaf woensdag 25 maart 2020 tijdelijk stopgezet.

BUITENGEWONE BEREIKEN IN KADIKÖY-FASHION TRAM

T3 vooral gebruikt door ouderen Kadıköy- Het aantal passagiers op de Fashion Tram Line is met 85 procent afgenomen. Daarom zullen de vluchten elke woensdag om de 10 minuten plaatsvinden vanaf woensdag 25 maart 2020 om de 20 minuten.


Spoorwegnieuws zoeken

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen