Handdesinfectiemiddelen worden in stations in het spoorwegsysteem in Ankara geplaatst

Handdesinfecterende middelen worden geplaatst in stations van het spoorwegsysteem in Ankara
Handdesinfecterende middelen worden geplaatst in stations van het spoorwegsysteem in Ankara

In het kader van de maatregelen die door de metropool Ankara tegen het coronavirus zijn genomen, werden in de metro-, ANKARAY- en kabelbaanstations handdesinfecterende automaten geplaatst. De desinfectiemiddelen met sensoren worden op 100 punten geplaatst met de applicatie die is geïnitieerd in de Rail Systems, die op grote schaal worden gebruikt door de burgers in opdracht van de burgemeester van Ankara, Metropolitan Mayur Yuras.


Ankara Metropolitan Municipality zet haar effectieve strijd tegen het coronavirus (COVİD-19) voort.

De Metropolitan Municipality gaf prioriteit aan de volksgezondheid en voegde een nieuwe toe aan de voorzorgsmaatregelen en maatregelen die in de hele hoofdstad zijn genomen tegen het gevaar van epidemieën en virussen. In opdracht van grootstedelijke burgemeester Mansur Yavaş werden sensorhanddesinfecterende automaten in metro-, ANKARAY- en kabelbaanstations geplaatst.

TE PLAATSEN TOT 100 PUNTEN IN SPOORSYSTEMEN

De sensor handdesinfecterende automaten, die begonnen te worden geïnstalleerd in het gemeenschappelijke station van ANKARAY en Metro in Kızılay, zullen binnenkort op 43 punten worden geplaatst op in totaal 11 metro-, 4 ANKARARAY- en 100 kabelbaanstations in de hoofdstad.

Hij onderstreepte dat automaten voor handdesinfecterende middelen periodiek worden gecontroleerd en gaf de volgende informatie:

“In overeenstemming met de beslissingen die door het Crisis Management Center zijn genomen in opdracht van onze burgemeester van Ankara, de heer Mansur Yavaş, zullen we handdesinfecterende eenheden plaatsen op de punten waar tourniquets bij onze stations staan ​​om de gezondheid van onze burgers die gebruik maken van spoorwegsystemen in het openbaar vervoer te beschermen. We zijn begonnen met onze studies over dit onderwerp. Het montageproces zal zo snel mogelijk in al onze stations worden afgerond. Onze passagiers kunnen reizen door hun handen gratis te desinfecteren. ”

KAPITALEN TEVREDEN MET NIEUWE TOEPASSING

Eyyüp Dereli, die denkt dat de in de metrostations geplaatste desinfecterende automaten voor handhygiëne een toepassing ter plaatse zijn, zei: “Ik wil onze grootstedelijke burgemeester Mansur Yavaş bedanken voor het nemen van deze maatregelen. Een erg leuke applicatie. We zullen rug aan rug geven, we zullen proberen van deze ziekte af te komen. Als we dergelijke maatregelen nemen, zullen we deze dagen eenvoudig per land overwinnen ”.

Terwijl de desinfectie- en reinigingswerkzaamheden op de metrostations worden voortgezet, deelden burgers die het openbaar vervoer gebruiken hun mening over het werk van de Metropolitan Municipality op het gebied van de volksgezondheid met de volgende woorden:

  • Yeliz İşitmir: 'Het handdesinfectiemiddel is een heel goed idee. Het gebruik van ontsmettingsmiddelen kan ons relatief geruststellen. Ik wil dat deze applicatie op alle stations wijdverbreid wordt voor passagiers die de metro moeten gebruiken. ”
  • Murat Erdoğan: “Qua gezondheid is het een heel belangrijke toepassing. Deze ontsmettingsmiddelen zijn vooral op openbare plaatsen noodzakelijk. Het zou ook bij ons thuis moeten zijn. Het was erg goed voor onze gemeente om dit werk te doen. Dank aan degenen die hebben bijgedragen. '
  • Günel Nasibova: "We willen Ankara Metropolitan Municipality bedanken voor het overwegen van onze gezondheid en het implementeren van een dergelijke applicatie."
  • Kamuran Baykal: “We zijn erg tevreden over de Metropolitan. Dit is een erg leuke app en goede service. Mensen kunnen tenminste hun hand desinfecteren en reizen zonder ziektekiemen te dragen. ”

Spoorwegnieuws zoeken

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen