Istanbul Sofia Treinvluchten gepauzeerd vanwege Corona Virus

alle treinen zijn gedesinfecteerd tegen het coronavirus
alle treinen zijn gedesinfecteerd tegen het coronavirus

Hoewel het algemene directoraat van vervoer van TCDD tijdelijk de internationale treindiensten tegen het Corona-virus stopt, desinfecteert het alle treinen.


In dit verband zijn de vluchten van de Istanbul-Sofia Express tijdelijk opgeschort vanaf 11 maart 2020 vanwege het Corona-virus.

Zoals bekend, het verstrekken van passagiersvervoer per spoor tussen Iran en Turkije Ankara en wordt geëxploiteerd door TransAsia Express Van-Teheran treinreizen tussen Teheran had tijdelijk enige tijd geleden stilgelegd vanwege de corona virus.

Bovendien vervoert TCDD Tasimacilik, die zijn dagelijkse routinematige reiniging uitvoert in overeenstemming met de hygiëneregels aan het einde van zijn reizen, 23 passagiers per dag met hogesnelheidstreinen, 45 met conventionele treinen, 430 in Marmaray en 39 in Başkentray.

Aan de andere kant, op basis van het feit dat individuele inspanningen erg belangrijk zijn, evenals institutionele maatregelen tegen het Corona-virus, de posters die zijn opgesteld door het ministerie van Volksgezondheid om het bewustzijn van passagiers en personeel te vergroten, met aandacht voor handreiniging en andere aanbevelingen.

JavaScript is vereist voor deze diashow.


Spoorwegnieuws zoeken

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen