De Yenimahalle-Şentepe-kabelbaan is tijdelijk gesloten vanwege coronavirusmaatregelen!

Kabelbaan stopte in Ankara vanwege coranavirus
Kabelbaan stopte in Ankara vanwege coranavirus

Kabelbaanvervoer gestopt in Ankara vanwege Corana Virus! Na het coronavirus dat ontstond in Wuhan, China, werden ook in Ankara strenge maatregelen genomen.


Burgemeester Mansur Yavaş, burgemeester van de stad Ankara, legde een verklaring af op zijn socialemedia-account: “We hebben onze kabelbaan tijdelijk gesloten vanwege de afname van het aantal passagiers per dag en het feit dat de hutten niet geschikt zijn om sociale afstand te bewaren. Hij legde uit dat het vervoer per kabelbaan was stopgezet.

Burgemeester Mansur Yavaş, burgemeester van Ankara, zei in een verklaring: “Mijn beste burgers; We hebben onze kabelbaan tijdelijk stopgezet vanwege de afname van het aantal passagiers per dag en het onvermogen van de hutten om sociale afstand te bewaren. Om het transport te verstoren, zijn onze 2 bussen met balg gaan rijden. ” gebruikte uitdrukkingen.


Spoorwegnieuws zoeken

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen