Snelweg Aydın Denizli naar Tender

Aydin Maritime Highway gaat aanbesteden
Aydin Maritime Highway gaat aanbesteden

TR Ministerie van Verkeer en Infrastructuur Algemene Directie van Wegen


Autosnelwegproject Aydın-Denizli, met het Build-Oper-Transfer-model, aankondiging van aanbesteding met gesloten biedmethode onder alle inschrijvers

ONDERWERP AANBOD BESTAND VERKOOPKOSTEN (INCLUSIEF BTW) TIJDELIJKE GARANTIE OFFERTE DATUM / TIJD
Het Aydın-Denizli Motorway Project zal worden gebouwd met de methode van het ontvangen van een gesloten bod onder alle bieders met het Build-Operate-Transfer (BOT) -model. 50.000 TL (vijftig duizend Turks

pond)

25.000.000 TL (vijfentwintig miljoen

Turkse Lira)

12 / 05 / 2020

10: 30

1- "Aydın-Denizli Motorway Project", volgens het project en de technische specificaties die aan de administratieve specificaties zijn gehecht, de aanbesteding voor de bouw, exploitatie en overdracht in het kader van de procedures en principes gespecificeerd in de wet nr. 3996 en het besluit van de ministerraad genummerd 2011/1807; Op de datum 12/05/2020, om 10 uur, zal het Yücetepe / ANKARA A-Block Entrance Floor om 30 uur bij het ministerie van Verkeer en Infrastructuur, het algemene directoraat van de snelwegen, worden gehouden in overeenstemming met de procedure voor het ontvangen van gesloten biedingen onder alle bieders in aanwezigheid van de opdrachtgever.

2- ONDERWERP VAN DE AANBIEDING: In het kader van de procedures en principes vermeld in het decreet van de Raad van Ministers, genummerd 3996/2011 met betrekking tot wet nr. 1807 van het "Aydın - Denizli Highway Project" en de toepassingsprocedures en principes van deze wet, de financiering, projectie, bouw, exploitatie, Aan het einde van de onderhouds-, reparatie- en contractperiode wordt de snelweg overgedragen aan de Administratie zonder enige vorm van schuld en verplichtingen, onderhouden, werkend, bruikbaar en gratis.

3- Bieders; Vanaf 30/03/2020 kunnen ze het aanbestedingsdossier gratis inzien bij de Algemene Directie van de Algemene Directie van de Rijkswegen, Afdeling Bedrijfskunde, B-Block Floor: 3. Verkoopprijs van het aanbestedingsdossier voor de aanbesteding (inclusief btw)

Het is 50.000 TL (Fifty Thousand Turkish Lira). De bieders die aan de aanbesteding willen deelnemen, kunnen het aanbestedingsdossier ontvangen door bij het directoraat-generaal van het directoraat-generaal van de snelwegen-generaal een aanvraag in te dienen, tegen ontvangstbewijs, nadat ze de prijs van het bestand hebben gedeponeerd bij het directoraat-generaal van het directoraat-generaal Accounting, Final Account and Reporting.

4- Het bedrag van de tijdelijke garantie voor het vakwerk is 25.000.000 TL (vijfentwintig miljoen Turkse lira). Waarden die als garantie moeten worden geaccepteerd, zijn gespecificeerd in artikel 6 van de administratieve specificatie.

5- Biedingen worden met de hand of per post ingediend bij het directoraat-generaal van de algemene directie van de algemene directie van de snelwegen, het departement van bedrijfskunde, B-Block Floor: 7 Inbedrijfstellingsdirectie van de Commissie, te beginnen op zijn vroegst 10 (zeven) dagen voor de aanbestedingsdatum. Biedingen die zijn ingediend na de opgegeven dag en het uur en na vertraging, worden niet geaccepteerd. Tijd instellingen in Turkije Radio en Televisie (TRT), de instelling van de klok is van essentieel belang Authority.

6- De voorwaarden die moeten worden gezocht bij degenen die aan de aanbesteding zullen deelnemen, zijn gespecificeerd in de administratieve specificatie van de functie.

7- De bovengenoemde werkzaamheden zullen worden uitgevoerd in overeenstemming met de procedures en principes gespecificeerd in de Wet nr. 3996 en het Besluit van de Raad van Ministers genummerd 2011/1807.

8- De Administratie is geheel vrij om de opdracht al dan niet uit te voeren en door deze vrijheid van de Administratie kunnen de bieders onder geen enkele naam een ​​verzoek indienen bij de Administratie.


Spoorwegnieuws zoeken

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen