24.03.2020 Coronavirus Gedetailleerd rapport: aantal genezen patiënten 26

Turkije Minister van Volksgezondheid - Dr. Fahrettin Koca
Turkije Minister van Volksgezondheid - Dr. Fahrettin Koca

tabel met de laatste stand van zaken met betrekking tot # coronavirus gevallen in Turkije, werd gedeeld met het publiek.

  • Aantal zaken: 1.872
  • Overleden: 44
  • Intensieve zorg: 136
  • Geïntubeerd (ademhalingspatiënt): 102
  • Genezen: 26
kalkoen coronavirus patiënt lijst
kalkoen coronavirus patiënt lijst

Twiti, die het coronavirusevenwicht van 24.03.2020 uitlegde, van minister van Volksgezondheid Fahrettin Koca was als volgt:

Hoeveel mensen? Dit wordt elke dag gevraagd in 195 landen. Verliezen en zo niet te laat voor Turkije. De maatregel zou de verhoging kunnen voorkomen. In de LAATSTE 24 UUR werden in totaal 3.952 tests uitgevoerd. Er zijn 343 nieuwe diagnoses. We hebben 7 van onze patiënten verloren. Een daarvan was COPD-patiënt. Zes waren van hoge leeftijd. We zijn zo sterk als de maatregel die we hebben genomen.

Turkije coronavirus Balans 24.03.2020/XNUMX/XNUMX

Tot dusver zijn er in totaal 27.969 tests uitgevoerd, 1.872 gediagnosticeerd en we hebben 44 patiënten verloren, van wie de meesten oudere en COPD-patiënten zijn.

11.03.2020 - Totaal 1 zaak
13.03.2020 - Totaal 5 zaak
14.03.2020 - Totaal 6 zaak
15.03.2020 - Totaal 18 zaak
16.03.2020 - Totaal 47 zaak
17.03.2020 - Totaal 98 gevallen + 1 doden
18.03.2020 - Totaal 191 gevallen + 2 doden
19.03.2020 - Totaal 359 gevallen + 4 doden
20.03.2020 - Totaal 670 gevallen + 9 doden
21.03.2020 - Totaal 947 gevallen + 21 doden
22.03.2020 - Totaal 1256 gevallen + 30 doden
23.03.2020 - Totaal 1529 gevallen + 37 doden
24.03.2020 - Totaal 1872 zaken + 44 doden

Minister van Volksgezondheid Fahrettin Koca en minister van Nationaal Onderwijs Ziya Selçuk legden na de Coronavirus Scientific Committee Meeting verklaringen af ​​aan de pers. Minister Koca gaf informatie over het scherm waar het aantal zaken wordt aangekondigd.

Benadrukkend dat geen enkele gezondheidsinstelling of enige arts de overdracht van het virus kan voorkomen, zei Koca: “U kunt dit voorkomen. U kunt dit voorkomen door u terug te trekken bij u thuis. U kunt dit voorkomen door indien nodig een masker te dragen. U kunt dit voorkomen door contact te vermijden. Onze staat is sterk in deze strijd. Wij zijn degenen die met deze kracht resultaten zullen behalen. ”

"Het aantal gevallen van middelbare leeftijd is niet laag"

Koca richtte zich tot degenen die ouder zijn, zei: “Het aantal gevallen van middelbare leeftijd is niet laag. Het virus maakt geen onderscheid tussen jong, oud en middelbare leeftijd. Als je een ziekte hebt waarvan je niet op de hoogte bent, zal het virus het onthullen en zal de behandeling moeilijker zijn dan je ooit had verwacht. '

'Zie de toepassing alstublieft niet als een vakantie'

Herinnerend dat het onderwijs aan kinderen doorgaat, zei minister Fahrettin Koca:

“De training wordt een tijdje gegeven via internet en televisie. Beschouw de aanvraag alstublieft niet als een vakantie, voorkom dat uw kinderen het onderwerp op deze manier begrijpen. Ze mogen niet achterblijven bij hun lessen en vrienden. '

Informatie wordt digitaal bijgewerkt en elke dag met het publiek gedeeld.

Minister Koca heeft de volgende informatie gedeeld over de aanvraag die voor het publiek moet worden ingediend om in de volgende periode gemakkelijker en duidelijker informatie te ontvangen:

"In de komende periode zullen we regelmatig het totale aantal patiënten, het aantal tests, het aantal gevallen dat we hebben verloren, het aantal patiënten op de intensive care, het aantal patiënten dat is aangesloten op de intubatie, het ademhalingsapparaat en het aantal genezende patiënten updaten, en we zullen dagelijks met het publiek worden gedeeld."

Medicijnen uit China

Minister Koca, verwijzend naar het aantal medicijnen dat uit China is genomen en het gebruik ervan bij patiënten, “136 patiënten zijn gestart. De behandelingsdosis is zeker. We weten dat een dosis en een gemiddelde doos met een aanbeveling van het Wetenschappelijk Comité worden gebruikt voor een patiënt en minimaal 5 dagen gebruik. We zullen de komende week duidelijker kunnen praten of het nuttig is of niet. ”

"83 miljoen hoeven de test niet te doen"

Koca legde ook uit wie de tests zou moeten doen en zei: “83 miljoen mensen hoeven geen test te hebben, zo'n toepassing bestaat niet in de wereld. Omdat wanneer u de test heeft, deze mogelijk negatief is, maar deze kan na 3 dagen en 5 dagen positief zijn. Je kunt op dat moment veel mensen infecteren. Iedereen moet als drager van het virus optreden ', zei hij.

Hoogtepunten uit de verklaringen van minister Selçuk zijn als volgt:

Minister Ziya Selçuk verklaarde dat zij, op voorstel van het Wetenschappelijk Comité, besloten hadden dat de scholen tot 30 april op vakantie zouden zijn en dat het afstandsonderwijs zou moeten worden voortgezet in het kader van coronavirusmaatregelen.

Selçuk merkte op dat het proces voor het eerst in de geschiedenis van de wereld een probleem was, en benadrukte dat zij deze kwestie pedagogisch als een ministerie beschouwen en dat de prioriteit de gezondheid van kinderen is.

"We zijn klaar voor allerlei scenario's met betrekking tot de vergoeding van onderwijsbehoeften en examens"

Selçuk zei dat ze hun opleiding met veel hogere kwaliteit en volledige programma's vanaf volgende week zullen voortzetten, zei:

'Ik wil dat al onze burgers en ouders goed gejuich zijn. We zijn klaar voor allerlei scenario's met betrekking tot de voltooiing en vergoeding van de educatieve behoeften en examens van uw kinderen. Niemand hoeft zich zorgen te maken dat we doen wat nodig is.

Minister Selçuk verklaarde dat hij van tijd tot tijd het publiek zou informeren en enkele kwesties met betrekking tot andere wetgeving, behoeften en examens met betrekking tot het ministerie van Nationaal Onderwijs zou delen.


Spoorwegnieuws zoeken

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen