Ministerie van Binnenlandse Zaken om 15 assistent-experts te werven

ministerie van interieur
ministerie van interieur

Het personeel wordt tussen 15-03 juni 05 in Ankara aangeworven door de 2020 adjunct-staf van Binnenlandse Zaken die vacant is in de klas Algemene Administratiediensten van de centrale organisatie van het Ministerie van Binnenlandse Zaken.

VOORWAARDEN VOOR DEELNAME AAN HET MONDELING EXAMEN


1 - Om te voldoen aan de voorwaarden vermeld in artikel 657, paragraaf (A) van de ambtenarenwet nr. 48,

2 - Een van de rechtenfaculteiten, politieke informatie, economie, bedrijfskunde, economie en bestuurswetenschappen hebben behaald die ten minste vier jaar niet-gegradueerd onderwijs bieden of een van de nationale en internationale onderwijsinstellingen waarvan de gelijkwaardigheid wordt geaccepteerd door de Raad van Hoger Onderwijs,

3 - niet ouder zijn dan vijfendertig jaar vanaf de eerste dag van januari van het jaar waarin het toelatingsexamen (mondeling) wordt afgenomen (geboren na 01/01/1985),

4 - Minimaal 2018 of meer KPSS-scores van ÖSYM ontvangen in 2019-32 met de score van “Public Personnel Selection Exam KPSSP70”, om tot de 60 kandidaten met de hoogste score te behoren (60 kandidaten met dezelfde score als de XNUMXe kandidaat) ontvangen).

Voor details van advertentie KLIK HIER


Spoorwegnieuws zoeken

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen