Minister Varank: We zijn in de toekomst van de automobielsector

we zijn in de toekomst van de auto-industrie van de minister
we zijn in de toekomst van de auto-industrie van de minister

Industrie en Technologie minister Mustafa Varank, cijfers over de groei van de internationale organisaties verklaarde dat Turkije 2019 herziene opwaartse meerdere malen vlees, "Ik denk dat dit zo zal blijven in 2020 herzieningen. Dit jaar, met investeringen in groei in Turkije zal gezond zijn. "Hij zei.


De Wereldbank, de Turkse industriëlen en Business People's Association (TUSIAD), International Investors Association (YASED) en Turkije Exporteurs Vergadering gehouden in Istanbul, in samenwerking met "Handel en Global Value Chain Conference" begon. Varank merkte bij de opening van het evenement op dat de meest prominente factor die de afgelopen 30 jaar de wereldeconomie vormde, de mondiale waardeketens zijn, en verklaarde dat de productienetwerken gevormd door internationale handel en investeringen landen, bedrijven en werknemers meer verbonden hebben gemaakt.

WERELDWIJD ONTWIKKELINGSRAPPORT

Minister Varank wees erop dat internationale samenwerking meer dan ooit nodig is en zei: "In deze zin is het Global Development Report, waarin de Wereldbank de waardeketens in detail onderzoekt en beleidsvoorstellen doet, een sterke referentie voor ons."

2023 INDUSTRIE EN TECHNOLOGIE STRATEGIE

Varank 2023 Industrie en Technologie uiteengezette strategie voortzetten van de productie met toegevoegde waarde, en zij stelden dat zal het beleid in staat stellen om doorbraken in cruciale technologie Turkije maken om een ​​top league te verwijderen, zeiden dat ze wilden om 's werelds een van de meest geavanceerde economieën zetten. "Elke stap die we zetten en nemen zal ons land naar gebieden met een hoge toegevoegde waarde in wereldwijde waardeketens brengen", zei Varank.

VOORBEELD Land Turkije

Varank zei in het relevante rapport van de Wereldbank dat een aantal beleidsvoorstellen naar landen werd gedaan om de meer geavanceerde waardeketens te integreren, en dat het ministerie al bijna 1,5 jaar intensief aan het werk is geweest voor bijna al deze voorstellen. Varank voor Turkije zal een voorbeeld voor vele landen in dit verband het feit dat de kwalificaties vermeld.

BEDRIJFS MILIEU

Varank zei dat ze de 2e plaats in de World Bank Ease of Doing Business Index met 27 sprongen hebben bereikt in de afgelopen 33 jaar dankzij de structurele hervormingen die ze hebben doorgevoerd, "we werken eraan om dit jaar vergelijkbare prestaties te laten zien. We zullen veel regelingen treffen die het ondernemingsklimaat beleggersvriendelijker maken, de handel vergemakkelijken en investeringen aanmoedigen. "

PROEFPROJECT MET DE WERELDBANK

Minister Varank merkte op dat ze een proefproject met de Wereldbank in de automobielindustrie zullen maken: “Dit project zal een leidende rol spelen in ons beleid voor de ontwikkeling van lokale leveranciers. Met het project zullen we multinationale bedrijven die in ons land actief zijn in de sector en lokale leveranciers samenbrengen en ons richten op het verbeteren van onze capaciteiten op gebieden zoals efficiëntie, managementvaardigheden, productieproces en kwaliteit. Ons ministerie wil ook vergelijkbare schaaltoepassingen in verschillende sectoren ontwikkelen door met dit programma een methode te verkrijgen. ”

PRODUCTIE MET GEAVANCEERDE TECHNOLOGIE

Turkije, de Europese Unie heeft aangekondigd dat Varank grootste leverancier op het gebied van automotive, geavanceerde technologie productie met een passende structuren om mondiale normen, zei hij. Varank, "Turkije's Car van het project, we brengen onze superioriteit in nieuwe en opwindende gebieden. We willen hier verder gaan dan het produceren van een auto, denken we. ”

WIJ MAKEN ONS MERK

Varank, uit te leggen technologische verandering in de auto-industrie, "Turkije Otomobili'yl is het bouwen van ons merk te concurreren op de mondiale markt, zeggen dat we in de toekomst van de industrie we hen hebben ook. Dit project zal de automobielleverancierssector ook in staat stellen zichzelf te updaten tegen nieuwe technologieën. "

SPELERS VAN WERELDWIJDE CONCURRENTIE

Varank merkte op dat ze ieders ideeën, kennis en uniek perspectief nodig hebben en dat ze nauw zullen blijven samenwerken met alle belanghebbenden in de publieke en private sector, en dat ze een van de sterkste spelers zullen zijn in de wereldwijde concurrentie met de producten en technologieën die ze hebben ontwikkeld.

POSITIEVE TREND

Varank verklaarde dat de indicatoren voor het economisch vertrouwen blijven stijgen en zei dat een heropleving van de industriële productie is waargenomen, en dat de positieve trend blijvend zal zijn en zich zal richten op productie met een hoge toegevoegde waarde en toename van de werkgelegenheid.

GROEI VOORSPELLINGEN

Ministers Varank 2019 in internationale organisaties, zoals de Wereldbank, zei dat hun groeiprognoses voor Turkije herziet opwaartse meerdere malen, "Ik denk dat dit zo zal blijven in 2020 en ik denk dat deze herziening. Dit jaar, met investeringen in groei in Turkije zal gezond zijn. "Hij zei.Spoorwegnieuws zoeken

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen