Spoorwegwerkers 24 uur dienst in zware winterse omstandigheden

spoorwegarbeiders aan het begin van het uur in moeilijke winteromstandigheden
spoorwegarbeiders aan het begin van het uur in moeilijke winteromstandigheden

TCDD sneeuw- en ijsbestrijdingsploegen leveren grote inspanningen om ervoor te zorgen dat treinen niet worden verstoord vanwege het ijskoude en besneeuwde weer dat effectief is in de regio Oost-Anatolië.


De Republiek Turkije State Railways (TCDD) Sarikamish Station Leider in het spoor werknemers aanwezig zijn op de Erzurum-Kars spoorweg, 217 kilometer afstand gevolgd door de sneeuw en ijs te verwijderen in 5 jaar, passagiers meer comfortabel naar hun bestemming en zijn intense inspanning op tijd aan te komen.

De arbeiders verklaarden dat ze werken om wegen na de sneeuwval te voorkomen, en zeiden: "De nodige voorzorgsmaatregelen moeten worden genomen om onze wegen altijd open te houden, de treinen veilig te laten reizen en onze passagiers een comfortabele reis te bieden. Hiervoor werken we aan de rails in de regio waar de luchttemperatuur onder de 31 graden onder nul daalt, ongeacht zware sneeuwval en koud weer. "Spoorwegnieuws zoeken

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen