Martyr Birol Yıldırım Boulevard Geopend voor Service met New Melet Bridge

sehit birol yildirim boulevard met nieuwe meletbrug geopend
sehit birol yildirim boulevard met nieuwe meletbrug geopend

De Martyr Birol Yıldırım Boulevard, die door Ordu Metropolitan Municipality voor het eerst werd gebouwd in Ordu, als alternatief voor de ringweg en de New Melet Bridge, die kan worden gebruikt als alternatief voor de kustweg van de Zwarte Zee, werd in gebruik genomen met een ceremonie.


Vertrekkend van de nieuwe locatie van het busstation, is de 5 km-route, die zich bevindt op het industriegebied van Karapınar Mahallesi en bedekt met heet asfalt vanaf de kruising Yeni Melet-brug naar Kayabaşı, een alternatieve weg voor de snelweg geworden, evenals de verkeersdichtheid in de regio.

“WE GAAN EEN MERKSTAD WORDEN”

Ordu Metropolitan Mayor Dr. zegt dat Ordu stevige stappen zet om een ​​merkstad te worden. Mehmet Hilmi Güler zei: “Vandaag brengen we twee prachtige werken naar onze Ordu. Een van hen is de New Melet-brug, 236 meter lang. Deze brug wordt een nieuw schip voor Ordu, het zal ons verkeer ontspannen. We speelden een grote rol bij het naar voren brengen van de kalender door op deze brug te werken, die naar onze stad op een andere datum zal worden gebracht. Ik wil de snelwegen bedanken die deze dienst in een periode van 2 maanden naar onze stad hebben gebracht. Dit toont de kracht van onze staat. Toen openden we een mooie boulevard. Als inwoners van Kadirşinas hebben we de naam van onze martelaar Birol Yıldırım genoemd, die zijn bloed en leven voor dit land heeft opgeofferd aan deze boulevard. Moge de route van 5 km gunstig zijn voor onze burgers. De geschatte kosten van de twee investeringen zijn 30 miljoen TL. We blijven gedurfde en vastberaden stappen nemen. We willen veel mooie werken aan onze stad toevoegen. We zijn op weg om een ​​merkstad te worden. In die zin was het oplossen van het verkeersprobleem een ​​van de belangrijkste taken. Met deze stap die we nemen, wordt ons verkeer nu comfortabeler. We denken aan een andere brug waar Melet de zee ontmoet. We plannen dit ook. Ordu wordt een stad die ook bekend staat om zijn bruggen. Melet wordt een prachtig levenscentrum. Als we dit doen, wordt ons leger veel mooier in toerisme en industrie. ”

“IK GEFELICITEER ONZE GEMEENTE VAN METROPOLITANSE GEMEENTE”

Burgemeester van de grootstedelijke gemeente Ordu De gouverneur van Ordu Seddar Yavuz, die zijn toespraak begon door Mehmet Hilmi Güler te bedanken, zei: "Ik wil onze burgemeester bedanken voor zijn werk en hem feliciteren. Toen de Cevizdere-brug als gevolg van de ramp in de afgelopen jaren instortte, zagen we dat we geen andere manier hadden. Het is belangrijk om de brug niet over te steken. God verbied het, het belang van deze investeringen in termen van strategisch, veiligheid en transport wordt duidelijker in soortgelijke situaties. Daarom is het noodzakelijk om vanuit dit aspect naar investeringen te kijken. Ik feliciteer onze arbeidskrachtige regionale hoofdwegen en burgemeester en wens de investeringen voordelig voor onze provincie. ”

Na de toespraken werden de twee investeringen van de provinciale Mufti Mürsel Öztürk officieel geopend voor gebruik nadat het protocol het openingslint doorsneed.

JavaScript is vereist voor deze diashow.


Spoorwegnieuws zoeken

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen