Railsystemen zullen in Ankara op de tafel liggen

railsystemen worden op de tafel gelegd in Ankara
railsystemen worden op de tafel gelegd in Ankara

De "Conformiteits- en certificeringsconferentie in railsystemen" zal worden gehouden door de Rail Systems Association op 28 februari 2020. De conferentie vindt plaats in Ostim Conference Hall / Ankara, voor 1 (één) dag, 3
Het zal bestaan ​​uit (drie) panelen en 2 (twee) gesprekken.


Conformiteits- en certificeringsconferentie over railsystemen # rus2020; Het zal plaatsvinden onder de hoofdthema's van spoorvoertuigen, stedelijke spoorwegsystemen en signalisatie, en zal naar verwachting sprekers van 14 verschillende bedrijven ontvangen, en meer dan 100 deelnemers van toonaangevende bedrijven in de industrie.

Deelname aan de conferentie is gratis en degenen die willen deelnemen, moeten het bezoekersregistratieformulier invullen. Voor gedetailleerde informatie en bezoekersregistratieformulier www.rsd.org.t is verkrijgbaar bij

Conferentienaam …….: Conferentie over conformiteit en certificering in spoorwegsystemen
Datum ……………….: 28 februari 2020
............... Locatie: Ankara / Turkije
Locatie ………………….: Ostim Conference Hall

Voor conferentieprogramma KLIK HIERSpoorwegnieuws zoeken

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen