Trein en bus botsen in Pakistan 20 doden, 55 gewonden

trein- en busspeler in Pakistan raken gewond
trein- en busspeler in Pakistan raken gewond

Trein en bus botsen in Pakistan 20 doden, 55 gewonden; Er werd aangekondigd dat 20 mensen stierven en 55 mensen gewond raakten bij het ongeval dat plaatsvond door de botsing van de passagierstrein en bus in de stad Kandhra, Sukkur, Pakistan.


Rana Adeel, plaatsvervangend commissaris in het district Sukkur, zei dat 20 mensen zijn gedood en 55 gewond zijn geraakt. Adeel meldde dat er veel ernstig gewonden waren en dat het aantal doden kon toenemen.

Tairq Kolachi, de Pakistaanse officier van de spoorwegdiensten, zei dat de bus door een botsing in tweeën was gesplitst. Er werd gezegd dat alle mensen die omkwamen bij het ongeval waarbij de treinleider en zijn assistent lichtgewond raakten, passagiers in de bus waren.


Spoorwegnieuws zoeken

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen