Transport Meeting werd gehouden in Finike en Kumluca

ontmoeting over transport in finike en zand
ontmoeting over transport in finike en zand

In het kader van de revisiewerkzaamheden van Antalya Metropolitan Municipality Transport Master Plan, ontmoette het de hoofden en leden van de minibuscoöperaties die in Kumluca en Finike werken.


Tijdens de vergadering werd het onderwerp van de uitwisseling, vernieuwing en gezamenlijke rotatie van de voertuigen besproken. Transportwinkeliers hebben hun plezier uitgesproken in het nemen van beslissingen met een gemeenschappelijke geest.

In het kader van de revisiewerkzaamheden van Antalya Metropolitan Municipality Transport Master Plan, blijft het onderhandelen met handelaars in openbaar vervoer in de districten. In deze context hebben de Fintur-coöperatie, Özkumluca Cooperative en Hastur Cooperative Presidenten en leden de vergadering bijgewoond in de Finike Service Unit.

PROBLEMEN EN VERZOEKEN LUISTEREN

Tijdens de vergadering werden de stappen voor het openbaar vervoer in Finike en Kumluca besproken en werden de eisen van de minibussen gehoord. In Kumluca Mavikent-Beykonak werden gezamenlijke acties in het kader van gezamenlijke roulatie, Kumluca Olympos-Yazır-buurten, openbaar vervoer tussen Finike Hasyurt en Kumluca en de uitwisseling en vernieuwing van voertuigen voor openbaar vervoer besproken.

GEMEENSCHAPPELIJKE MENING TEVREDENHEID

De transportwinkeliers Finike en Kumluca, die de bijeenkomst bijwoonden, toonden hun tevredenheid over de beslissing van de gemeenschappelijke geest over de toekomst van transport en steunden de genomen beslissingen. De Metropolitan Municipality van Antalya zal de volgende dagen de volgende ontmoeting houden met de transportwinkeliers in de Kumluca Service Unit.Spoorwegnieuws zoeken

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen