Inheemse Propeller naar Milli Gökbey Helicopter

native propeller voor nationale gokbey helikopter
native propeller voor nationale gokbey helikopter

Met het Carbon and Glass Fiber Epoxy Prepreg Development (Kartal) -project dat wordt uitgevoerd binnen de Turkse defensie-industrie, zal buitenlandse afhankelijkheid worden geëlimineerd bij de levering van materialen die worden gebruikt bij de productie van helikopterpads. In het Kartal-project is Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ) de hoofdaannemer en KORDSA is de belangrijkste onderaannemer.


Gökbey helikopter ontwikkeld door TUSAŞ lokaal en nationaal; Met de vliegvergunning uitgegeven door de algemene directie van de burgerluchtvaart, maakte het vorig jaar zijn eerste certificeringsvlucht.

De eerste algemene helikopter, ontwikkeld en geproduceerd met huishoudelijke voorzieningen, wordt nu lokaal geproduceerd met het Kartal-project in Gökbey.


Spoorwegnieuws zoeken

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen