Mersin Metro Prequalification Tender 20 dagen uitgesteld

mirte metro tien kwalificatietenders werden dagen uitgesteld
mirte metro tien kwalificatietenders werden dagen uitgesteld

De deadline voor de voorlopige kwalificatiefase van het Mersin Mersin Metropolitan Municipality Directoraat van Transport voor LRT Metro Line Construction and Electromechanical Systems tussen Mersin TCDD Station - Mezitli, en de aanbesteding van metrovoertuigen. 2019/714553 / het is 27.


Zoals bekend is het gewicht van landen in het Verre en Nabije Oosten op de wereldbouwmarkt meer dan 50 procent. In deze context, vanwege de reis- en werkbeperkingen als gevolg van het CORONA / COVID-19-virus, dat voorkomt in het Verre en het Nabije Oosten, vooral in China, en dat wereldwijd effectief is, is de deadline voor de aanvraag van de pre-kwalificatie 20 dagen om een ​​competitieve omgeving te creëren. Er werd besloten om het een tijdje uit te stellen.

Mersin Metro voor aanbestedingen voor bouw en voertuigen KLIK HIERSpoorwegnieuws zoeken

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen