Konya Metro, Konyaray, Ring Road en Logistics Centre in 2020 investeringsprogramma

konya metro in konyaray omgeving en logistiek centrum investeringsprogramma
konya metro in konyaray omgeving en logistiek centrum investeringsprogramma

Burgemeester van Konya Metropolitan Municipality Uğur İbrahim Altay bedankte president Recep Tayyip Erdoğan voor de toegewezen middelen voor alle investeringen, met name Konya Metro, Konyaray, Ring Road, Logistics Centre in het 2020-investeringsprogramma.


In het 2020 investeringsprogramma dat in de Staatscourant is gepubliceerd, werd de voor investeringen in Konya toe te wijzen middelen aangekondigd.

Met dank aan president Recep Tayyip Erdoğan namens Konya voor het investeringsprogramma 2020, zei burgemeester Konya burgemeester Uğur İbrahim Altay dat president Erdoğan altijd bij Konya was en bracht hij vele onvoorstelbare investeringen naar de stad.

Burgemeester Altay zei: “Een belangrijke bron is toegewezen aan onze Konya in het programma van 2020-investeringen uit de centrale begroting met de brief van onze president. Hierin; Konya Metro, de grootste investering in de geschiedenis van Konya, 21,1 kilometer eerste fase bouw, voertuigen en elektromechanische infrastructuur, 17,40 kilometer Konyaray (Suburban) project en voertuigen, Konya-Karaman-Niğde-Mersin-Adana Hogesnelheidstreinproject, Logistiek Centrum, Konya Ministerial Road, Eğiste Bridge, verdeelde wegen en verschillende ministeries hebben belangrijke investeringen. Onze Konya zal met deze investeringen in 2020 sterker worden en ik hoop dat deze periode een van de merksteden van de wereld wordt. Vanwege alle investeringen die tot nu toe zijn gedaan en de middelen die in het investeringsprogramma van 2020 aan onze stad zijn toegewezen, met name onze president de heer Recep Tayyip Erdoğan; Ik wil onze vice-voorzitters, ministers, afgevaardigden en onze organisatie bedanken namens Konya. "Spoorwegnieuws zoeken

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen