Gunsel B9 Geïntroduceerd in de binnenlandse auto van TRNC

kktc's binnenlandse auto gunsel b geïntroduceerd
kktc's binnenlandse auto gunsel b geïntroduceerd

"Günsel", de binnenlandse en nationale auto van de Turkse Republiek Noord-Cyprus, werd geïntroduceerd bij de organisatie in het Girne Elexus Congress Centre. Het eerste model van Günsel, geproduceerd door Turkse ingenieurs en ontwerpers met 10 jaar werk en 1,2 miljoen arbeidsuren in het lichaam van de Near East University, werd geproduceerd in gele, blauwe en rode kleuren die de bodem, lucht en vlag van TRNC symboliseren. Het ontwerp en interieurdesign van Günsel B9 werden zeer gewaardeerd.


Premier Ersin Tatar, 3e president Dr. Dervis Eroglu, de Republiek Turkije ambassadeur in Nicosia, Ali Murat Başçer, vice-premier en minister van Buitenlandse Zaken Kudret Ozersay, minister van Onderwijs Nazim Cavusoglu, Minister van Financiën volwassen Amcaoğlu, minister van Binnenlandse Zaken Aysegul Baybars Kadri, Openbare Werken en Vervoer minister Tolga Atakan, Economische Zaken en minister van Energie Hassan Taçoy, Minister van Toerisme en Milieu Dt. Ünal Üstel, minister van Landbouw en Natuurlijke Hulpbronnen Dursun Oğuz, minister van Arbeid en Sociale Zekerheid Faiz Sucuoğlu, belangrijkste oppositie Republikeinse Turkse partijpresident Tufan Erhürman, Turks Cypriotische vredeskorpscommandant generaal-majoor Sezai Öztürk, veiligheidstroepen commandant Tuğgeneral Altan Er en vice-president van de Republikeinse Vergadering Zorlu Ongeveer drieduizend gasten uit Turkije en het buitenland woonden de promotieavond van Günsel bij, bijgewoond door Töre.

Near East University, voorzitter van de Board of Trustees Dr. İrfan Suat Günsel: “Onze vader is Dr. De droom van Suat Günsel; Vanuit het ontwerp samen zijn we realiteit geworden door dag en nacht te werken met één lichaam, één hart en groot geloof. ”

Near East University, voorzitter van de Board of Trustees Dr. İrfan Suat Günsel hield een toespraak in de nacht waar Günsel B10, ontwikkeld door Turkse ingenieurs met 9 jaar R&D en ontwerpstudies, werd geïntroduceerd. De droom van Suat Günsel; Van ontwerp tot R&D, van technologie tot engineering allemaal samen, we zijn getransformeerd in realiteit door dag en nacht te werken met één lichaam, één hart, met groot vertrouwen; We leven met de eer, trots en geluk dat we GÜNSEL met u, onze natie, ons land en ons thuisland kunnen delen en op een krachtige manier aan de wereld kunnen voorstellen. ”

Uitdrukken dat de realisatie van een groot project als Günsel een van de meest waardevolle indicatoren is voor de wetenschap die energie produceert bij de Near East University. Dr. İrfan Suat Günsel zei: “Near East University en Girne University zijn de grootste en meest ontwikkelde universiteiten in de geografie geworden en hebben hun plaats ingenomen tussen de gerespecteerde universiteiten ter wereld. "De technologische infrastructuur en academische apparatuur die gelijktijdig 385 projecten en tweeduizend artikelen zal uitvoeren die elk jaar in internationale geïndexeerde tijdschriften worden gepubliceerd, zijn geëvalueerd."

De productiecapaciteit van Günsel, waarvan de serieproductie in 2021 van start gaat, zal in 2025 jaarlijks 20 voertuigen bereiken. In de nacht van de lancering van Günsel's eerste model B9, werd het promotiemodel van het tweede model J9, dat tot vandaag geheim is gehouden, aan de gasten gepresenteerd. Het ontwikkelingsproces van de J9, dat is ontworpen als een SUV, is gepland voor 2022 en de promotie van het prototype is gepland. Near East University, voorzitter van de Board of Trustees Dr. In de presentatie van İrfan Suat Günsel 's nachts werd gezegd dat de massaproductie van het tweede model J9-model in 2024 zal beginnen.

Günsel's transformatie van de Turkse Republiek Noord-Cyprus tot een van de auto-exportlanden zal een grote sprong voorwaarts betekenen voor de economie van het land. Enerzijds zal Günsel een groot deel van de exportinkomsten aan TRNC leveren met de auto's die het naar het buitenland zal exporteren, en brandstofbesparingen door Günsel, dat in eigen land wordt gebruikt, zullen de hoeveelheid geïmporteerde brandstof aanzienlijk verminderen. Om deze reden heeft Günsel het potentieel om het tekort aan buitenlandse handel sterk te verminderen door een bidirectionele bijdrage te leveren aan de TRNC-economie. De exportinkomsten die het zal genereren, de economie die moet worden opgezet door de automobielleveranciersindustrie en de te verstrekken werkgelegenheid zullen Günsel tot een van de belangrijkste locomotieven van de TRNC-economie maken.

Premier Ersin Tatar: “Als de Turkse Republiek Noord-Cyprus zijn we grote grote namen en grote helden geworden. Iedereen moet erkennen dat Suat Günsel, die sinds de strijd vele jaren heeft gewerkt, voor de Turkse Republiek Noord-Cyprus werkt, een van deze helden is. Er zijn veel negatieve kwesties voor ons Cyprus in het oostelijke Middellandse Zeegebied. Het succesverhaal dat hier is ondertekend, heeft negatieve sprekers in verlegenheid gebracht. Omdat we succesvol zijn, zijn we de succesvolle kinderen van een succesvolle natie, die zijn land omarmt, in perfectie gelooft en talent heeft. Hier is de Turkse Republiek Noord-Cyprus! Vandaag zijn we getuige van geschiedenis. Günsel zal een grote bijdrage leveren aan de export, werkgelegenheid, economie en ontwikkeling van ons land. Ik wil de familie Günsel bedanken, die dit grote succes heeft bereikt. ”

3. President van de TRNC Derviş Eroğlu: “We hebben met Suat Günsel de basis gelegd voor de Near East University tijdens mijn eerste bediening. Sinds die dag hebben Suat Günsel en zijn familie zoveel grond gelegd dat we het aantal zijn vergeten. Suat Günsel heeft het beste nagestreefd in elk project van universiteit tot ziekenhuis. Günsel Family kan alleen trots zijn op de projecten waarin de handtekening is toegenomen. Moge uw succes blijvend zijn. '

Ambassadeur van de Republiek Turkije Ali Murat Başçer van Nicosia: “De wereldmarkt voor auto's bevindt zich op een nieuw kruispunt. President van Turkije de heer Recep Tayyip Erdogan, binnenlandse auto-Turkije als hij zei op de bijeenkomst op 27 december tOGGer introduceert vandaag, iedereen is gelijk het invoeren van deze race. Günsel, ondertekend door de Near East University, zal een belangrijk voorbeeld vormen voor technologieontwikkeling, O&O en industriële projecten voor al onze universiteiten. Ik dank oprecht alle beschermheren die hebben bijgedragen. ”

Tufan Erhürman, president van de Republikeinse Turkse partij: “Vandaag zijn we getuige van een droom die hier uitkomt. Ik bied mijn dank aan degenen die deze trots hebben gemaakt. Toen ik de productiefaciliteiten bezocht, zag ik jonge ingenieurs enthousiast aan het begin van hun taken werken. Ik bedank ze allemaal. We zeggen altijd dat de producent niet verdwijnt. Günsel Family blijft projecten uitvoeren die onmogelijk worden genoemd. Ik feliciteer de hele familie van harte met hun succes. ”

Kudret Özersay, vice-premier en minister van Buitenlandse Zaken: “De Turkse Republiek Noord-Cyprus en zijn bevolking hebben meer dan één succesverhaal nodig. Günsel is ook een belangrijk inspirerend succesverhaal. Namens onze staat wil ik iedereen bedanken die dit succesverhaal heeft ondertekend, met name de familie Günsel. Een dergelijke investering vereist een geweldige visie. Samen met Günsel hebben ze aangetoond hoe goed de visies van de familie Günsel en de Near East University zijn. ”

Hasan Taçoy, minister van Economie en Energie: “Günsel is een groot project voor de economie van ons land dat we tot het einde moeten geloven en beschermen. Suat Günsel, die tot nu toe zeer belangrijke waarden in ons land heeft gebracht, heeft grote waarde voor ons land gebracht door te dromen van haar leraar en haar familie en hard te werken om deze droom te realiseren. De wereld verandert. Het is heel aantrekkelijk om een ​​elektrisch autoproject te hebben dat als zonneland wordt geproduceerd uit de zon. Daarom moeten we dit project, waarvan we getuige zijn geweest, beschermen in een droom die uitkomt. '

Minister van Arbeid en Sociale Zekerheid Faiz Sucuoğlu: “Toen ik jaren geleden met mijn leraar Suat Günsel aan het chatten was, vertelde hij me dat hij op een dag een auto zou produceren. Toen ik hem vertelde dat het niet gemakkelijk was, zei hij dat hij mijn dromen zou waarmaken. Hier zijn we getuige van de realisatie van deze droom. Het verhaal van Günsel, dat begon met 10 ingenieurs en vandaag verder gaat met 100 ingenieurs, zal de komende jaren duizenden ingenieurs bereiken. Günsel zal de weg vrijmaken voor onze jeugd in het land met de werkgelegenheid die het zal creëren door bij te dragen aan het verlagen van de jeugdwerkloosheid, die vandaag 19 procent in ons land heeft bereikt. ”

SOLAR MET CIJFERS

Günsel's eerste model B9 is een 100 procent elektrische auto. Het voertuig, dat 350 kilometer kan afleggen met één lading, werd geproduceerd door in totaal 10 duizend 936 stuks te combineren. De motor van het voertuig is 140 kW. De snelheidslimiet van Günsel B100, die in 8 seconden 9 km per uur kan bereiken, is elektronisch beperkt tot 170 km per uur. De batterij van de Günsel B9 kan in slechts 20 minuten worden opgeladen met snel opladen. Als standaard opladen wordt gebruikt, is deze tijd 7 uur. Er werd een overeenkomst getekend met meer dan 100 leveranciers uit 1,2 landen voor de productie van Günsel B9, waar meer dan 28 ingenieurs 800 miljoen uur aan ontwikkeling besteedden.

Elektrische auto's worden elk jaar zwaarder op de wereldmarkt voor auto's. Het aantal verkochte elektrische auto's in de wereld in 2018 was 2 miljoen. De verkoop van elektrische auto's, die naar verwachting 205 miljoen zal bereiken in 10, zal naar verwachting 2030 miljoen bereiken in 28 en 2040 miljoen in 56. Elektrische auto's zullen 2040 procent van de automarkt veroveren in 57.


Spoorwegnieuws zoeken

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen