Bevoegdheid aan JPMorgan voor Osmangazi Bridge en Gebze İzmir Motorway Stock Sales

jpmorgana autoriteit voor osmangazi bridge en gebze izmir snelweg aandelenverkoop
jpmorgana autoriteit voor osmangazi bridge en gebze izmir snelweg aandelenverkoop

Otoyol Yatırım AŞ, die de exploitatie van de snelweg Gebze-İzmir uitvoerde, die bij de opening van de opening algemeen werd besproken met de retourkosten tussen Istanboel en Izmir voor auto's, werd gemachtigd als adviseur voor de internationale investeringsbank JPMorgan.


Informatie over autorisatie is verkregen uit vier bronnen dicht bij het onderwerp.

Turkije, een van de grootste infrastructurele projecten, waaronder bruggen Osmangazi Gebze-Izmir snelweg tender Nurol In april 2009, Özaltın, Makyol, Astaldi en won Gocay consortium van bedrijven.

Het project, met een totale investeringskost van 7.3 miljard dollar, werd gefinancierd met 4.96 miljard dollar aan leningen, 1.5 miljard dollar aan eigen vermogen en 800 miljoen dollar aan netto vroege bedrijfsinkomsten.

Een bron met een directe kennis van het onderwerp verklaarde dat na de autorisatie van JPMorgan, potentiële kopers zullen worden geëvalueerd: "Hoeveel van de aandelenverkoop zal variëren, afhankelijk van kopers, prijs en rente."

JPMorgan gaf geen commentaar op het onderwerp, terwijl Otoyol AŞ geen antwoord ontving op het moment dat het nieuws werd geschreven.

De Italiaanse Astaldi, die een aandeel van minder dan 19 procent in het project had, werd concordaat verklaard omdat hij sterk werd beïnvloed door de achteruitgang in de Italiaanse bouwsector. In deze context, was de aanwezigheid in Turkije van het Astaldi vorig jaar in Istanbul aan het einde van de derde brug in de Turkse partner afgesproken om te verkopen 33 procent van de aandelen.

Terwijl Otoyol Yatırım A.Ş. 26.98 procent had van Nurol İnşaat en Özaltın, had Astaldi 18.86 procent en Göçay had 0.2 procent.

Begin vorig jaar werd aangekondigd dat pogingen werden ondernomen om de waarde van de snelweg Gebze-İzmir te bepalen en consultants te kiezen voor het bepalen van potentiële kopers.

YAVUZ SULTAN SELİM BRUG NAAR DE CHINEES

Met het fonds dat in december door zes Chinese bedrijven werd opgericht, werd het weerspiegeld in de pers, waar het 51% van de Derde Bosporusbrug en de Northern Marmara Highway zal kopen. De betrokken bedrijven zijn: China Merchants Expressway, CMU, Zheijiang Expressway, Jiangsu Expressway, Sichuan Expressway en Anhui Expressway.

688.5 MILJOEN DOLLARS

Consortiumleden zullen $ 688.5 miljoen uitgeven voor partnerschap. De grootste partner in het project zal China Merchants Expressway zijn met een aandeel van 31 procent. CMU met een aandeel van 20%, Zhejiang en Jiangsu Expressway met 17.5%, Sichuan Expressway met 7% en Anhui Expressway met 7%.

3 MILJARD DOLLAR

De breedte van de Yavuz Sultan Selim-brug, waarvan de torenhoogte 322 meter is, is 59 meter. De brug heeft een overspanning van 1.408 meter en de totale lengte is 2 164 meter. De investeringskosten bedragen 3 miljard dollar. Yavuz Sultan Selim Bridge heeft 135 duizend voertuigpassen per dag. (ANP)Spoorwegnieuws zoeken

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen