Gratis skicursus gestart in Kartepe Ski Center

Gratis skicursus gestart bij Kartepe Ski Center
Gratis skicursus gestart bij Kartepe Ski Center

Gratis skicursus van de gemeente Kartepe begon met training. De trainingen worden op dinsdag en donderdag gegeven door de sportcoaches van de gemeente op de top in Kartepe Ski Center.


De skicursus, die elk jaar gratis wordt georganiseerd door de gemeente Kartepe, begon op 11 februari met intense deelname. Studenten tussen de 10 en 18 jaar kunnen de cursussen volgen, die ongeveer twee maanden duren in het Kartepe Ski Center. Tijdens de trainingsperiode wordt bovendien door de gemeente Kartepe gratis ski-uitrusting aan de stagiairs verstrekt.

“ER BLIJFT NIET IN KARTEPE ZONDER SKI”

Kartepe, een van de populairste wintertoeristische centra van de regio Marmara, blijft naam maken met de bijdragen van de gemeente Kartepe, evenals sportactiviteiten, evenals activiteiten die sport aanmoedigen. In 2020 zullen veel jongeren uit Kartepe profiteren van de gratis skicursussen georganiseerd door te zeggen: "Geen kinderen die geen ski kennen in Kartepe".Spoorwegnieuws zoeken

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen