ESTRAM 48 buschauffeur zal worden genomen

estram bus bus zal worden gekocht
estram bus bus zal worden gekocht

Voor degenen die op zoek zijn naar een baan in Eskisehir, Estram Light Rail Systems Transportation Inc., een van de filialen van Metropolitan Municipality via İŞKUR. 48 wervingsadvertenties werden gepubliceerd door. Volgens de verklaring kunnen ervaren buschauffeurs voor minimaal 1 jaar een aanvraag indienen voor deze aankondiging.


Sollicitaties voor open positie worden tussen 05.02.2020 - 08.02.2020 ingediend. Toepassingen ESTRAM Light Rail-systemen Transportindustrie. Tic. Inc. ' worden gemaakt.

Na de evaluatie van de cv's van de aanvragers zijn de geschikte kandidaten ESTRAM Light Rail Systems Transportation Industry. Tic. A.Ş. zal worden opgeroepen voor een interview tussen 10.02.2020: 10-00: 14 op 00.

AANVRAAGVEREISTEN VOOR AANKOOP VAN ESTRAM-BESTUURDER

Eskişehir Metropolitan Municipality voorwaarden voor het werven van chauffeurs zijn als volgt:

 • Een Turkse burger zijn
 • Mannelijke en vrouwelijke kandidaten kunnen solliciteren,
 • Ten minste afgestudeerden in het basisonderwijs,
 • Om rijbewijs E-klasse (oud), D-klasse (nieuw) te hebben,
 • Heeft SRC2-SRC4-documenten
 • Een psychotechnisch document hebben
 • Geen gezondheidsproblemen waardoor ze hun taken niet kunnen uitvoeren; Om een ​​delegatierapport te ontvangen dat wordt genomen uit openbare ziekenhuizen (inclusief het Departement Psychiatrie) met de uitdrukking "Wees een buschauffeur van het openbaar vervoer"
 • Bovendien moeten de “Procedures en principes met betrekking tot het verlenen van diensten op basis van personeel in dienst van de provinciale particuliere besturen, gemeenten, gelieerde ondernemingen en de lokale bestuursverenigingen waarvan zij lid zijn” de kwalificaties hebben die zijn vermeld in artikel 28.04.2018.

DOCUMENTEN VEREIST VOOR DE AANKOOP VAN ESTRAM-PERSONEEL

  • ID-kaart met ID-nummer
  • Licentie kopie
  • SRC psychotechnische documenten
  • Fotoğraf


Spoorwegnieuws zoeken

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen