Derbent bewoners komen in opstand voor de trein ..! Waarom is het 150-jarig Derbent treinstation gesloten?

waarom derbent bewoners in opstand komen voor de trein waarom het derbent treinstation gesloten is
waarom derbent bewoners in opstand komen voor de trein waarom het derbent treinstation gesloten is

Inwoners van Derbent protesteerden dat het historische treinstation Derbent niet operationeel zou zijn.


Het historische Derbent-treinstation in Kartepe werd tussen 2-18 mei 2019 gesloten door de Algemene Directie van de Staatsspoorwegen in het kader van het signaleringsproject in aanbouw tussen Köseköy en Pamukova. De Algemene Directie Spoorwegen had gezegd dat het station eind mei zou worden geopend en vervolgens zou worden uitgesteld tot oktober. Het treinstation kon de afgelopen 9 maanden echter niet worden geopend.

ACTIE VOOR STATION

Het historische station, dat begon te dienen sinds de 1800e eeuw, werd in 2014 gesloten vanwege YHT-activiteiten en kon geen service verlenen. Na de voltooiing van het project van de hogesnelheidstrein (YHT) was het station, dat weer begon te werken, deze keer gesloten voor seinwerkzaamheden en verbetering gedurende 16 dagen, maar het was niet geopend. Toen het treinstation in de tussentijd niet werd geopend, verzamelden de burgers zich voor het treinstation aan de Derbent Ahmet Lütfü Arat Boulevard, tegen het niet openen van het treinstation. De wijkhoofd, Erdal Baş, legde een verklaring af.

INTENSIEVE PARTICIPATIE

De actie die plaatsvond voor het treinstation op Derbent Ahmet Lütfü Arat Boulevard, evenals de Derbent Neighborhood Headman Erdal Baş en Derbent bewoners, CHP Kartepe District President Tevfik Mayda en zijn management, CHP Province Vice President Nilay Merttürk, Kartepe Municipality CHP Group SözcüSü Hasan Bayrak, CHP Kartepe burgemeester Kandidaat Cumhur Karakadılar, SP Jeugdfiliaal Kartepe District President İdris Sevil, AGD Filiaalpresident Serdar Karagöz nam ook deel.

WIJ NEMEN 8 JAAR SINE

Erbte zei dat een van de grootste problemen in de regio de verkeersdichtheid is, hoofdman van het district Derbent Erdal Baş: "We hebben een hogesnelheidstrein, we hebben deze 8 jaar genomen. Zoals u weet, is hier een universiteit. Het wintertoerisme is begonnen. Er is een verkeersprobleem. Onze studenten moeten naar school met 3 vertrekken en 3 aankomsten onder zeer moeilijke omstandigheden. Ik vraag TCDD-ambtenaren, hoe kun je comfortabel slapen als onze kinderen om 5 uur 's ochtends opstaan? Vorig jaar is onze bevolking gemiddeld 5 duizend, vooral in het weekend, 20 duizend. ''

Ze zeiden dat een week een jaar was

Baş zei dat ons hogesnelheidstreinproject 9 maanden geleden was voltooid en zei: “Onze trein werd geopend. Er was verwarring en de prijzen waren duur. Treinen werden binnen een jaar gestopt. De reden was dat zijn signalering niet werkte. Signalering wordt gedaan door een Spaans bedrijf. Ik heb TCDD-functionarissen hier gebeld. Ze schreven een artikel en zeiden dat we deze treinen over 15-20 dagen zullen openen. Ze zeiden me een week, het was een jaar, de treinen werden niet geopend. "

DEZE TREIN ZAL HIER STOPPEN

Stopt de trein bij Derbent? Stopt het niet? Baş zei: "Ik zal voor hem zorgen", elk segment profiteert van de trend. Daarna, voor maximaal een maand, omdat uw hogesnelheidstrein hier niet zal passeren. Ik dank iedereen die me steunt. Zolang er zo'n menigte is, stopt deze trein hier. '' (Kocaelideng naar)Spoorwegnieuws zoeken

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen