Dief Crow steelt geld in Marmaray gevangen op camera's

De kraai die het geld van de vrouw ving die haar kaart op Marmaray laadde
De kraai die het geld van de vrouw ving die haar kaart op Marmaray laadde

In Marmaray stal een kraai die de vrouw benaderde die geld op haar kaart wilde zetten haar geld. Het gestolen geld van de kraai en de inspanningen van burgers om de kraai te vangen, werden weerspiegeld in de camera's.


In Marmaray benaderde een vrouw de machine om geld op haar kaart te laden. Ondertussen naderde een kraai de vrouw. De kraai, die het geld van de vrouw nam, vloog weg. Burgers probeerden de kraai te vangen die hem in een ander deel van het station plaatste. De momenten waarop de kraai het geld aannam en de burgers het achtervolgden, werden weerspiegeld in de camera.Spoorwegnieuws zoeken

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen