Coronavirus binnenlandse auto drijft TOGG's plannen

coronavirus lokale auto zet plannen omlaag
coronavirus lokale auto zet plannen omlaag

Het Coronavirus, dat begon in China en de hele wereld zorgelijk maakte, had ook een grote invloed op de economie. Hoewel veel bedrijven de productie in China stopten, werd het Mobile World Congress geannuleerd. De annulering van het congres had ook gevolgen voor de plannen van TOGG.


De World GSM Association (GSMA) wordt geannuleerd door het Mobile World Congress (MWC), dat op 24-27 februari in Barcelona, ​​Spanje wordt gehouden, maar bijna 19 mobiele technologiebedrijven besloten niet mee te doen vanwege het nieuwe type coronavirus (Kovid-40). aangekondigd dat het zo was.

In een schriftelijke verklaring van de GSMA werd verklaard dat de organisatie niet kon worden vastgehouden omdat de Spaanse regering besloot zich terug te trekken uit de beurs, ondanks de oproep van de Spaanse regering om "geen gezondheidsredenen te hebben om te worden geannuleerd".

In de verklaring dat het "onmogelijk" is om het congres in de huidige situatie te houden, werd benadrukt dat "de situatie met betrekking tot het nieuwe type coronavirus zeer snel verandert".

Vanwege het uitbreken van Kovid-19 hebben ongeveer 40 bedrijven, waaronder LG, Ericsson, Nvidia, Amazon, Sony, NTT Docomo, Gigaset, Umidigi, Intel, Vivo, McAfee, Facebook en Cisco, besloten niet lid te worden van MWC.

mwc'y elk jaar uit Turkije werd het nemen van een serieuze bijdrage. Cars Initiative Group Turkije (togg), geproduceerd door de binnenlandse autofabrikanten in Europa was ook voorziet de invoering van de beurs van dit jaar. Coronavirus heeft ook het evenement van TOGG laten vallen.Spoorwegnieuws zoeken

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen